Hava Durumu

VATAN PARTİSİ’NDE ÜYE KATILIM HEYECANI

Vatan Partisi üye katılım töreni, Ramada Otel‘de gerçekleştirildi. Törene katılan Partinin Genel Başkanı Doğu Perinçek’e MYK Üyesi Şule Perinçek ile Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
VATAN PARTİSİ’NDE ÜYE KATILIM HEYECANI

Vatan Partisi üye katılım töreni; Genel Başkan Doğu Perinçek, MYK Üyesi Şule Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak, Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bursalı iş insanı Emin Adanur ve Bursa iş dünyasının önemli isimleriyle birlikte partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Törende konuşan Genel Başkan Perinçek, ”Emin Adanur, kardeşimiz, arkadaşımız girişken örnek iş insanı Emin Adanur başta olmak üzere Vatan Partimize bugün katılan bütün kahramanlarımızı yürekten selamlıyoruz ve onların aramıza katılmasıyla beraber 77 ateşten değil 777 ateşten geçmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM BARAJINI AŞACAĞIZ”

Türkiye’nin her yerinde Vatan Partisi’ne katılımların sürdüğünü belirten Perinçek, “Devamlı sanayicilerimizle buluşuyoruz. Yüzde 7 barajını hep birlikte aşacağız. Meclis’te yerimizi alacağız” dedi.

“EKMEK TEKNELERİMİZİ KAPATTIRMAYACAĞIZ”

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar ise, “Vatan Partisi’nin iktidarı geliyor. Yeşille beyazın birbirine en çok yakıştığı yerdir Bursa. Ama bizim yeşilimizi elimizden almak isteyenler var. Bursa Türkiye’nin en verimli tarım ovalarına sahip. Bursa Türkiye’nin üretim üssü. İşçimize, sanayicimize, esnafımıza, üreticimize söz veriyoruz. Ekmek teknelerimizi kapattırmayacağız. Tek tek kepenk kapatan. Sesleniyoruz. Vatan Partisi’ne yetkiyi verin. Bursa yeniden tekstilin başkenti yapalım” diye konuştu.
 

“TAKILAN ROZET GÖĞSÜMÜZE BİR NAKIŞ GİBİ İŞLEMİŞTİR”
Eşsiz ve tarifsiz duygular içinde olduğunu vurgulayan Emin Adanur ise, “Bugün vatanseverlerin, öncülerin arasına katılma şerefine nail olduk. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek gibi bir devlet adamının önderliğinde hakikate sadakatle, bilimi rehber ederek yürümek benim için şeref madalyasıdır. Genel Başkanımızın yakamıza taktığı rozet, göğsümüze bir nakış gibi işlenmiştir” açıklamasını yaptı. (Editör: Kaan Koçak)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.