Hava Durumu

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın: "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR"

     Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, tarımsal potansiyeliyle dikkat çeken ve yeni yatırımlar sayesinde başka yerleşim birimleriyle arasındaki mesafeyi kapatmayı sürdüren ilçede, yöneticiler arasındaki uyuma dikkat çekti. Başkan Aydın, "İstişare anlayışını canlı tutmanın ve 'birlikten kuvvet doğar' sözünün doğruluğuna inanıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın: "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR"

Engin ÖZKONUK/ÖZEL HABER

     İlçede gerçekleştirilen hizmet ve projelerin gerisinde yöneticilerin uyumlu çalışması bulunduğunu vurgulayan Başkan Aydın, "Her çalışma muhakkak istişare ediliyor. Bunun çok yararını gördük" diye konuştu.

 

"EN İYİSİNİ YAPMAYA

ÇALIŞIYORUZ"

     İlçenin menfaati için çalışmanın verdiği sorumlulukla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Aydın, "Kaymakamımız Suat Seyitoğlu başta olmak üzere uyum içinde, hep beraberiz. İlçemizin menfaati için hep birlikte çalışıyoruz. Örneğin, kırsal ve merkez mahallelerimizde muhtarlarla zaman zaman toplantılar düzenlerken, ziyaretler gerçekleştiriyor, engelli ya da ihtiyaç sahiplerine Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile birlikte hareket ederek destek oluyoruz. Yerel ve genel hizmetlerin belirlenmesi konusunda birbirimize yardımcı oluyoruz" dedi.

 

     Yerel ve genel alanlardaki projelerin gerçekleştirilmesinde birlikte hareket edildiğini ve bunun yararlı sonuçlarını hep birlikte gördüklerini anlatan Başkan Aydın sözlerini şöyle tamamladı: "Yapmış olduğumuz hizmetlerde halkımıza, vatandaşımıza dokunuyoruz. Hedefimiz ilçemizin ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek, ilçemizi daha da güzelleştirmek. Bunların yanında ilçe halkının beklentileriyle ilgili istişarelerde bulunup en iyi kararı vermeye çalışıyoruz. Ayrıca, Cumhur İttifakı üyeleri AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu ve MHP İlçe Başkanı Arif Eren, yönetimi kurulu üyeleri, belediye meclis üyelerimiz ve muhalefetin de  katkılarına teşekkür ediyoruz. Bu aşamada daire amirlerimiz ve alt kadrolarımızın gayretlerini de özellikle vurgulamak istiyorum. İlçemize hizmetin en iyisini yapma çabası içindeyiz. "

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.