Hava Durumu

Yıldırım'da temizlik seferberliği

Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, rutin evsel atık alma çalışmalarının yanı sıra, moloz alımı, cadde, sokak, Pazar yeri, alt geçit temizleme faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2022 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Yıldırım'da temizlik seferberliği

 Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu hafta Vatan Mahallesi’nde girilmedik sokak, adım atılmadık nokta, temizlenmedik bölge bırakmadı. Yıldırım Belediyesi olarak, ekiplerin bir yandan günlük temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde kapsamlı temizlik faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “‘Yaşanabilir Şehir Yıldırım’ hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz temizlik uygulamalarıyla ilçemizin çehresine yeni bir görünüm katıyoruz. İlçede yoğun bir temizlik seferberliği yürütüyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizi köşe bucak gözden geçirip temizliyor. Tüm mahalleler sokak sokak süpürülüyor, çöpler toplanıyor. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunabilmektir” dedi.
Yıldırım Belediyesi olarak, 2021 yılında yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “2021 yılında, 192 noktada detaylı yıkama çalışması yürüten ekiplerimiz, 2 bin 496 defa pazar yerlerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca 2021 yılında 190 bin 800 ton evsel atık, 24 bin ton moloz ve kaba atık ekiplerimiz tarafından toplandı. Kapsamlı ekibimiz ve detaylı temizlik araçlarımız ile çevre temizliği konusunda çalışmalarımızı 2022 yılında da tüm hızıyla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.