Hava Durumu

YILDIRIM’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Yıldırım Belediyesi’nin ‘yol hamlesi’ devam ediyor. Belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde; 2019’da 19 bin 551 metrekare, 2020’de 9 bin 846 metrekare yeni yol Yıldırım’a kazandırılırken, 2021’in ilk 3 ayında ise 20 bin metrekarelik yeni yol açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2021 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2021 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
YILDIRIM’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak yeni imar yollarıyla ilgili çalışmaların yanı sıra, mevcut yolların bakım ve asfaltlama işleri de devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi ekipleri, saha tespit çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Mimar Sinan Mahallesi Kavaklı ve Ak Sokak ile Musababa Mahallesi’nde yol yenileme ve asfalt dökümü işlerini gerçekleştirdi. Yıldırım’ı güzelleştiren çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Amacımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, daha yaşanabilir bir Yıldırım inşa etmek. Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Ekiplerimiz Yıldırım’a nefes aldıracak, ulaşımı kolaylaştıracak yeni imar yollarıyla ilgili çalışmalarını sürdürürken, eskiyen bozulan yollarımızı da yenilemeye devam ediyoruz. Mimar Sinan ve Musababa mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz yenileme ve asfalt dökümü çalışmalarının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.