Hava Durumu

YILDIRM’DA MİLLET İTTİFAKI TOPLANDI

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2020 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2020 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
YILDIRM’DA MİLLET İTTİFAKI TOPLANDI

Nagehan Çalışkan

İYİ Parti Yıldırım İlçe Binası Eğitim Caddesindeki yerinden Kurtuluş Caddesindeki yeni yerine taşındıktan sonra, pandemi sonrası kamu kurumları, STK ve Siyasi Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. İYİ Parti İlçe Başkanı Kemal Ataç ve Yönetimi, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş’ı ziyaret etti. Yeşiltaş ve Yönetimi ile CHP belediye meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette ilçenin kronik sorunları masaya yatırıldı.

CHP İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş; “Millet ittifakı olarak yer aldığımız ve seçime gittiğimiz İYİ Partili arkadaşlarımızın ziyaretinden oldukça memnunuz. Yıldırım’da izlediğimiz ortak politikalar ile izlediğimiz siyaset çephesini genişletmeyi bu ziyarette görüştük. Yıldırım’ın yaşanabilirliğini arttıracak yeni önergelerimiz olacak. Başkanım Kemal Ataç ve arkadaşlarına yeni dönemde başarılar diliyoruz” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Kemal Ataç; “İttifak ortağımız CHP İlçe Teşkilatına ziyarete gelerek, ortak kaygılarımız hususundaki düşüncülerimizi aktardık. Hedefimiz aynı. Yıldırım’da yaşamanın, Yıldırımlı olmanın bir çile olmadığı günlerin, yakın zamanda ilçemize güneşinde doğmasını sağlamak için mücadelemize devam edeceğiz. Pandemi süresince karşılaştığımız bazı olaylar ile ilgili de Başkanımız Nihat Yeşiltaş’a da bilgiler verdik. Koltuklar geçici yapılan hizmetler kalıcıdır. Yıldırım’da İYİ mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.