Hava Durumu

Z KIDS Nilüfer’de açıldı

Zeki Sarı’nın sahibi olduğu Marmara Bölgesi’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyan bebek, çocuk ve genç odası konseptine sahip Z KIDS mağazası Nilüfer’de görkemli bir törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Z KIDS Nilüfer’de açıldı

Özel Haber / Duygu Aksakal

Nilüfer'de bebek, çocuk ve genç odası konseptli mağazası Z KIDS açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Bursa SSK İl Müdürü İlhan Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey mağazayı çok beğendiklerini ifade ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesildi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Z KIDS Mağazası Sahibi Zeki Sarı, Marmara Bölgesi’nin en büyük bebek, çocuk, genç odası mağazası olan Z KIDS mağazasını açmış olduklarını belirtirken “Aynı zamanda Z KIDS’in ikinci şubesini de açtık. Tüm çalışma arkadaşlarımız mimar ve bu arkadaşlarımızla birlikte özel tasarım isteyen müşterilerimize özel tasarım yaparak sunum gerçekleştiriyoruz. Z KIDS’in faaliyetlerini sürdüreceğiz inşallah” dedi.

“YURTDIŞINA AÇILACAĞIZ”

Z KIDS’in yurtdışı çalışmalarından bahseden Zeki Sarı “Çok yakın zamanda Z KIDS markasını bayileştirme için kurumsal yapısını hazırladık, kısa süre içerisinde hamleler gerçekleştireceğiz. Yurtdışında, Irak’ta, Orta Doğu bölgesinde özellikle sosyal medyada çok ciddi reklamlar yaptık. Mesela Irak’ta firmalar tarafından Z KIDS bilinmekte. Tanıtımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Kısa süre içerisinde yurtdışına da açılımımız olacak” ifadelerini kullandı.

“ÖZEL TASARIM ÇALIŞIYORUZ”

Zeki Sarı bir buçuk yıl önce bebek, çocuk, genç odası mağazası açma kararı aldığını ifade ederken “Bizim diğerlerinden farkımız şu: olmayan bir şey yaptık. Bu sektördeki diğer mağazaları incelediğimiz zaman kimse önem vermemiş. Bir mağaza açılmış ve beş odalı, on odalı şekilde bunlar satılmaya çalışılmış. Bizim mağazamız pırıl pırıl, kaliteli mallar var. Özel tasarım çalışıyor olmamız, tüm personelimizin mimar oluşu, mağaza iç dizayn konseptimiz var. Örneğin biz bir genç odası satmıyoruz, bunun perdesini de, halısını da, duvar kağıdını da, tamamını satıyoruz. Müşterilerimiz konsept olarak istediği gibi hepsini alabiliyor” dedi.

“BURSA'DA 4 MAĞAZA AÇMAYI PLANLIYORUZ”

Z KIDS’in Bursa faaliyetleri hakkında konuşan Zeki Sarı “Bursa’da Osmangazi’de İstanbul Caddesi üzerinde ikinci mağazamız daha var. Mudanya yolunda üçüncü bir mağaza açmayı düşünüyoruz. Dördüncü mağaza olarak da İnegöl’de açma planımız var. Kısa süre içerisinde Bursa genelinde dört mağaza gerçekleştirip ondan sonra bayilik sistemi ile devam etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.