Hava Durumu

Mudanya Belediyesi internet ağını genişletiyor

Mudanya Belediyesi'nin internete erişim imkânı olmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sunmak için hayata geçirdiği Eşit Eğitim Ağı projesinden faydalanan mahallelerin sayısı artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2021 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2021 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Mudanya Belediyesi internet ağını genişletiyor

Mudanya’da belirlenen noktalarda kurulumu yapılacak internet altyapısı sayesinde öğrenciler ücretsiz olarak internet hizmetinden faydalanacak.
Mudanya Belediyesi, bilgisayar ve internet erişimine destek olmak amacıyla açtığı online eğitim sınıflarının yanı sıra, mahallelere de ücretsiz internet altyapısı kuruyor. İlçe genelinde 6 mahalleye internet hizmeti verilirken, 15 mahallenin de altyapısı tamamlandı. Çocukların eğitiminin her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için projeyi başlattıklarını söyledi. Türkyılmaz, “İlçemiz genelinde park, meydan gibi belirli noktalarda kurulumu yapılacak olan internet altyapısı sayesinde, öğrencilerimiz wifi seçeneğinden ‘Eşit Eğitim Ağı’na bağlanıp, ücretsiz olarak internete girebilecekler” dedi. Projeyi bir ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini belirten Türkyılmaz, mevcutta bulunan verici sayısını artırıp, Mudanya’nın en uzak noktasına da ulaşacaklarının altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.