Hava Durumu

Marketlerdeki gıda denetimleri sürüyor

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri ansızın yaptığı ziyaretlerde, reyonlardaki ürünlerin fiyatı ile kasa fiyatının yanı sıra covid önemleri ile son kullanma tarihlerini de kontrolünü sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2021 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2021 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Marketlerdeki gıda denetimleri sürüyor

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri denetimlerde, kentte hizmet veren tüm marketlerde ürünlerin raf ve kasa fiyatlarını kontrol etti. Denetimlerde, tarihi geçmiş ürünlere gıda mühendisi denetiminde el konularak imha edilirken, pandemi kuralları ile fiyat kontrollerindeki kural dışı durumlar için de cezai işlem uygulandı.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Vatandaşlarımızın hem fiyat konusunda hem de hijyen konusunda sıkıntı yaşamamaları için ekiplerimiz denetimlerini sürdürmektedir. Tarihi geçmiş ürünler tespit edildiği takdirde ekiplerimiz tarafından el konulurken, bunun yanında diğer kontrollerde bir eksiklik fark edilmesi durumunda da cezai işlem uygulanmaktadır. Gıda güvenliği konusunda hassasiyetimiz sürecek” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.