Hava Durumu

Resmi Gazete'de yayımlandı! Köprü ve otoyollar bayram boyunca ücretsiz

Ramazan Bayramı'na günler kala köprü ve otoyollarla ilgili önemli bir açıklama geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, bayram boyunca, Karayolları, sorumluluğundaki köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş uygulaması, yap-işlet-devret kapsamındaki projelerde geçerli olamayacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2022 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Resmi Gazete'de yayımlandı! Köprü ve otoyollar bayram boyunca ücretsiz

Ramazan Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişler ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş uygulaması, yap-işlet-devret projelerini ise kapsamayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altındaki köprü ve otoyollar 30 Nisan- 5 Mayıs arasında ücretsiz olacak.

Ücretsiz geçiş uygulaması yap-işlet-devret projelerinde ise geçerli olmayacak.

MARMARAY, BAŞKENTRAY, İZBAN...

Karara göre, 2 Mayıs saat 00.00'dan 4 Mayıs saat 24.00'e kadar Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve belediyelere bağlı birlik, müessese ve işletmelere ait toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

thumbs_b_c_0b27f3de961afca8bba6a966836e4eaf

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da köprü ve otoyollardaki kararı duyurarak, "Ramazan Bayramı’nda; cumartesi-perşembe günleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyollar, pazartesi-çarşamba günleri arasında da Marmaray, Başkentray ve İzban’ın ücretsiz olacak." açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.