Hava Durumu

9 yıldır kayıp kardeşlerin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Ankara'da 2012 yılında kaybolan Oğulcan Bertan ve kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nu öldürüp bir hobi bahçesine gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli, sorguda suçunu itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
9 yıldır kayıp kardeşlerin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Bölgede yapılan kazı çalışmasında, kayıp kardeşlere ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheliden F.G.'nin öldürülen çocukların annesi olduğu ve İ.T. ile yasak aşk yaşadığı öne sürüldü. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 01 Ocak 2012'de kaybolan Oğulcan Bertan ve kardeşi Ö.Ç  B.K.öldürülmüş olabilecekleri yönünde yeni delillere ulaşıldı. Bunun üzerine şüpheli olduğu değerlendirilen A.T., F. G. ve İ.T. gözaltına alındı.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Şüphelilerin sorgusunda, kayıp iki kardeşi öldürerek Ankara'nın Ayaş ilçesine bağlı Ortabereket Mahallesi'ndeki bir hobi bahçesine gömdüklerini itiraf etmeleriyle bugün olay yerinde kazı çalışması yapıldı. Çalışmalar sonucu ayıp kardeşlere ait olduğu değerlendirilen insana ait kemik parçaları bulundu. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

500 METRE ARAYLA KEMİKLERİ BULUNDU

Olayla ilgili gözaltına alınan İ.T., keşif yapılması için hobi bahçesine getirildi. İ.T.'nin ifadesi üzerine bahçede gösterilen alanlar, jandarma gözetiminde iş makinesiyle kazıldı. Sabah saatlerinde yapılan kazıda, Ö.Ç  B.K (17) ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları, akşam saatlerinde 500 metre uzaklıkta yapılan kazıda ise O.B.K (22) ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheliden F.G.'nin öldürülen çocukların annesi olduğu ve İ.T. ile yasak aşk yaşadığı öne sürüldü.

DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.