Hava Durumu

Başkan Akkaş hemşehrilerine Bursa'dan seslendi

Plakasının 44 olması nedeniyle; her sene 4. ayın 4. günü kutlanan Dünya Malatyalılar Günü, pandemi nedeniyle bu sene etkinliklere sahne olamadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Başkan Akkaş hemşehrilerine Bursa'dan seslendi

Günün anlamı üzerine açıklamada bulunan Bursa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Berk Akkaş, “Şen olasın can Malatya” diyerek hemşehrilerine Bursa’dan selam yolladı.   

Malatya’nın plakasının 44 olması nedeniyle, 4’ncü ayın 4. günü Dünya Malatyalılar Günü olarak kutlanıyor ancak yeni tip korona virüs pandemisi nedeniyle fiili kutlama yapılamıyor. Bursa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Berk Akkaş, bu özel güne dair yaptığı açıklamada, “Dünya kayısı başkenti, Seyid Battal Gazi’nin torunları, suyu sert insanı mert diyarın evladı değerli hemşehrilerim günümüz kutlu olsun. Her ne kadar bu yıl pandemi nedeniyle bir arada olamasak da, etkinlikler düzenleyemesek de 13 ilçesi ve her ilçesinde ayrı değerler barındıran cennet şehir Malatya’mın güzide insanlarıyla sağlıkla nice yıllarda kutlamalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Akkaş açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bursa’mızda ikamet etmekte olan 13 bin 635 hemşehrimiz için kültürel ve öz değerler dayanışması çatısı olan derneğimiz tüm Malatyalıların hizmetindedir. Yapılan seçimler sonrası Yılmaz Adıgüzel başkanımızın öncülüğünde çalışmalarına devam etmektedir.  Ülkemize kattığı katma değerli ürünler, sanatçılar, bilim insanları ve siyasetçileri ile 81 il içinde ayrı bir yeri olan Malatya’mıza Bursa’dan selam olsun. Şen olasın can Malatya.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.