Hava Durumu

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası'ndan esnaf destek paketine tepki

“Biz esnaf değil miyiz?” Ozan Öztürk / Özel haber

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası'ndan esnaf destek paketine tepki

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, esnafa destek paketinde ayrımcılık yapıldığını belirterek üyelerin “Biz esnaf değil miyiz?” diyerek tepki gösterdiğini söyledi.

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, esnafa destek paketi hakkında gazetemizin yazarı Ozan Öztürk’e özel açıklamalarda bulundu. Meslektaşlarının kurallara tamamen uyduğuna vurgu yaparak konuşan Başkan Çelebi, “Benim üyelerim ve meslektaşlarım, kısıtlamalar boyunca ofislerini kapatıp devletimizin koyduğu kurallara harfiyen uydu. Bizler sanki kira, stopaj, vergi ödemiyor istihdam için işçi çalıştırıp maaş ve sigorta ödemiyoruz gibi bize hiçbir destek verilmedi” dedi.

Sektör olarak açıklanan destek paketinden yararlanamadıklarına dikkat çeken Başkan Çelebi, “Hiçbir aile reisi evlatları arasında ayrımcılık yapmaz, yapamaz diye düşünüyordum. Lakin bazı sektörler gibi bizim sektörümüz de Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı destek paketlerinden faydalanamadı. Bu konu da bizleri maalesef çok derinden üzmüştür. Üyelerimiz ‘Biz esnaf değil miyiz?’ diyerek destek paketinde yapılan ayrımcılığa tepki gösteriyorlar. Bu konuda takdiri de kamuoyuna bırakıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.