Hava Durumu

Bursa Şavşatlılar Derneği’nde çifte kutlama

Özel Haber / Batuhan Ersek Bursa Şavşatlılar Derneği’nde 7 Mart Artvin’in Kurtuluşu ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2021 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2021 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa Şavşatlılar Derneği’nde çifte kutlama

7 Mart Artvin’in kurtuluşu sebebiyle; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, Önceki dönem Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, , Federasyon Başkanı Suat Özkan, Artvin Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Ali Rıza Altunel ve STK temsilcileri Bursa Şavşatlılar Derneği’ne ziyarette bulundu. Ziyaret mülkiyeti derneğin üzerine olan ve çalışmaların tamamlandığı dernek binasında gerçekleştirildi. Artvin için bu özel günde kendilerine yapılan ziyaret için teşekkür eden Bursa Şavşatlılar Derneği Başkanı Şener Temur, “Artvin Kafkas Derneği’nin düzenlediği etkinlik öncesi
bir araya geldik. Ziyarette mülkiyeti derneğimize ait olan ve çalışmaların tamamlandığı yeni binamıza hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Dernek çalışmalarımız için de ayrıca teşekkür ettiler. Biz Artvinliler için bu özel günde bir araya gelmek güzel bir duyguydu. Artvin Kurtuluş Günü’nün kutlu olmasını diliyorum. Birlikte daha güzel etkinliklere imza atacağız” dedi.
TEMUR’DAN ANLAMLI MESAJ
8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla dernek içinde ayrı bir kutlama yapıldığı bilgisini veren Başkan Temur, “8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla derneğimizde kadınlara çiçek takdimi yaptık. Kadınlar toplumumuzun temel taşlarıdır. Onlar bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Hiçbir kadının şiddete ve ayrımcılığa maruz kalmadığı günleri görmeyi diliyorum. Bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.