Hava Durumu

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan

“İRADE ORTAYA KOYDUM”

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2021 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2021 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan

Gemlik Belediye Meclisi’nde konuşan MHP’li meclis üyesi Osman Durdu, zabıtanın geçen hafta gerçekleştirdiği fırın denetimini eleştirince Başkan Sertaslan “Ben Gemlikli hemşerilerimin 200 gram yerine 250 gram ekmeği 1,5 Liraya yemesi için irade ortaya koydum” dedi.

“250 GRAM EKMEK 1,5 LİRA”

Amaçlarının Gemliklilerin ucuz ekmek yemesi olduğuna vurgu yapan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise “övünçle söylüyoruz, biz Gemliklilerin faydasına olduğuna inandığımız, 250 gram ekmeğin 1,5 lira olması yönünde karar verdik ve bunu uyguluyoruz” dedi.

“ENGELLEMEMİZ AKLA UYGUN DEĞİL”

Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Türkiye’de serbest piyasa ekonomisi var ama bir sınır da var. Ucuz yapabilirsin, indirimli ürün satabilirsin, vatandaşın ucuza ekmek yemesine olanak sağlayabilirsin. Bunu da Belediyenin herhangi bir şekilde engellemesi mümkün değil, akla da uygun değil. Vatandaş ne kadar ucuza yiyorsa bundan iftihar ederiz.” 

MECLİS

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Oturumu, Cemil Meriç Kültür Merkezi açık alanında gerçekleşti. Sağlık kurallarına uygun gerçekleşen meclis, belediyenin sosyal medya hesaplarında canlı yayınlandı.

EKMEK

Gemlik Belediyesi,  fırınlarda  250 gram ekmeğin 1,5 liradan satılmasının uygun olduğu kararını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.