Hava Durumu

Kırklareli Lüleburgaz'da 315 m² kargir bina arsası icradan satılıktır

ilan.gov.tr’ de yer alan ilana göre, Kırklareli Lüleburgaz'da 315 m² kargir bina arsası icradan satılıktır

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Kırklareli Lüleburgaz'da 315 m² kargir bina arsası icradan satılıktır

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/6499 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Kırklareli İl, Lüleburgaz İlçe, AHMETBEY/DERE Mahalle/Köy, Köy içi mevkii Mevkii, 323 Ada, 7 Parsel, Dosyasında mevcut Tapu Kaydı Belgesi?ne göre; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Ahmetbey Beldesi, Köyiçi Mevkii, 323 ada 7 parsel (eski parsel 4199 ) numaralı 295,00m² alanlı Kargir Bir Katlı Bina ve Arsası vasıflı taşınmazın tam hissesi borçlu adına kayıtlı olup tamamı satılacaktır.
TAŞINMAZIN ADRESİ Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Ahmetbey Beldesi, Dere Mahallesi, Pazar Sokak, No:7 posta adresinde yer almaktadır.
ÇEVRE VE ÖZELLİKLERİ:Taşınmaz belde merkezine yaklaşık 350m mesafede konumludur. Taşınmazın bulunduğu yakın çevrede, genellikle konut amaçlı, muhtelif katta bodrum üzerine zemin + 2 ila 3 katlı olacak şekilde yapılaşma söz konusudur. Yapılaşmanın yoğunlukta olduğu bölgede, sosyal yaşamın gerektirdiği market benzeri ticari birimler ve sağlık ocağı, okul, çocuk parkı gibi ihtiyaçlar 100m ila 200m mesafeden karşılanabilmektedir. Bölge orta düzey gelir grubuna sahip toplum kesimlerince ikamet amaçlı tercih edilmektedir. Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan Atatürk Caddesine yakın konumlu olması ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır. Konu taşınmaza yakın konumda bulunan bilinen yerler: Belediye Binası, Ahmetbey Merkez Camii bulunmaktadır.

 

İLANIN DEVAMI İÇİN TIKLA ÖĞREN 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.