Hava Durumu

Memleket Partisi'ni Mudanya'da 'Yıldırım' kuracak

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığı'nda kurulan Memleket Partisi, Mudanya'da da örgütlenme çalışmalarına başladı. Memleket Partisi'nin Mudanya Kurucu İlçe Başkanlığı'na Hasan Yıldırım atandı. 

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2021 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2021 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Memleket Partisi'ni Mudanya'da 'Yıldırım' kuracak

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığı'nda kurulan Memleket Partisi, Bursa'nın Mudanya ilçesinde  uzun yıllardır CHP'de siyaset yapan ve 2010 yılında da CHP'nin İlçe Başkanlığı görevinde  bulunan Hasan Yıldırım'ı kurucu başkan olarak görevlendirdi. 
Mudanyalıların yakından tanıdığı bir isim olan Hasan Yıldırım, ruhunda memleket sevgisi olan herkesi partide omuz omuza çalışmaya davet etti. Mudanya ilçe yönetimini oluşturmak için çalışmalara başladıklarını belirten Yıldırım, "Kırgınlık ve dargınlık yok. Memleketini düşünen, milletine hizmet için yola çıkan siyasi hareket içerisinde her yerde olduğu gibi Mudanya'da da önceliğimiz yerelde iktidar olmaktır. Kısa sürede kurucu ilçe yönetimimizi oluşturup göreve başlayacağız. Gençlere çağdaş ve aydınlık yarınlar bırakmak adına, demokrasiye saygılı, Cumhuriyet'e ve Atatürk'e bağlı, herkesi Memleket Partisi çatısında omuz omuza çalışmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.