Hava Durumu

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasını Keşfedin!

Çok sayıda kişinin tamamlayıcı sağlık sigortası kavramı hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığını biliyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Tamamlayıcı Sağlık Sigortasını Keşfedin!

Çok sayıda kişinin tamamlayıcı sağlık sigortası kavramı hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığını biliyoruz. Oysa sigorta türleri arasında son derece önemli bir yere sahip olan tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Çünkü bu sigorta kuşkusuz herkes için önem taşıyor. Öncelikle tamamlayıcı sağlık sigortasının neleri kapsadığına kısaca değinelim.

Sosyal güvenlik kurumu anlaşması olan bir sağlık kuruluşuna herhangi bir nedenle başvurduğunuzu düşünelim. Ancak sizin almak istediğini sağlık hizmeti sosyal güvenlik kurumu tarafından karşılanmıyor. İşte bu noktada tamamlayıcı sağlık sigortası devreye giriyor ve tedavi masraflarınızı karşılıyor. Sadece sosyal güvenlik kurumu tarafından karşılanmayan sağlık hizmetlerinde değil limitleri aşan sağlık hizmetlerinde de tamamlayıcı sağlık sigortasının devreye girebileceğini söyleyebiliriz.

Tamamlayıcı sağlık sigortası genellikle sigorta firmaları tarafından 2 farklı seçenek halinde sunuluyor. Bunlar;

Yatarak tedavi Ayakta tedavi

Bu sigorta türünün en önemli özelliklerinden biri ihtiyaca göre şekillenebiliyor olmasıdır. Sigorta firmaları tarafından size bazı seçenekler sunuluyor ve bu seçenekler arasından dilediğinizi sigorta poliçenize dahil edilmesini sağlayabiliyorsunuz. Ancak özellikle Generali Sigorta’nın tamamlayıcı sağlık sigortasında böyle bir esneklik sunduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle söz konusu sigortada en çok tercih edilen firmaların başında generali sigorta geliyor.

Tamamlayıcı sağlık sigortasının en önemli özelliklerinden biri istendiğinde check-up hizmetinin de sigorta poliçesine dahil edilebiliyor olmasıdır. Bununla birlikte 4 yıl boyunca sigortanın devam etmesi halinde ömür boyu yenileme garantisi hakkı verilebiliyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Generali Sigorta tarafından tamamlayıcı sağlık sigortası aile üyelerinin dahil edilmesi durumunda % 10 aile indirimi uygulanıyor. Sadece bu özellik bile çok sayıda kişinin tercihini bu yönde kullanmasını beraberinde getiriyor.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz Generali Sigorta internet sitesine hemen şimdi tıklayabilirsiniz. Tamamlayıcı sağlık sigortasının sunduğu tüm ayrıcalıklardan bir avantajlardan faydalanmak için gayet düşük bir bütçe ayırmanız yeterli olabiliyor. Hemen şimdi internet sitesi üzerinden fiyat teklifi talebinde bulunabilirsiniz. Bununla birlikte fiyat noktasında endişe etmenize gerek bırakmayacak taksitli ödeme seçeneğinin de bulunduğunu bilmeyenler için aktaralım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.