Hava Durumu

Tekirdağ Çerkezköy'de 100 m² daire icradan satılıktır

ilan.gov.tr’ de yer alan ilana göre, Tekirdağ Çerkezköy'de 100 m² daire icradan satılıktır

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Tekirdağ Çerkezköy'de 100 m² daire icradan satılıktır

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/240 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Tekirdağ İl, Çerkezköy İlçe, GAZİOSMANPAŞA Mahalle/Köy, 647 Ada, 2 Parsel, 7 Nolu Bağımsız BölümTaşınmaz mesken Bodrum + Zemin + 4 Normal+ Çatı Katlı betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş binanın, 3. Normal katındadır. Ana bina asansörlü ve kaloriferlidir. Binanın dış cephe sıvası, boyası ve mantolaması yapılmıştır, çatısı, ortak alanları tamamlanmıştır, yüzde yüz seviyesinde bitmiş binadır.Keşif anında yerinde yapılan incelemede meskenin salon, 3 oda, mutfak, banyo, tuvalet, hol, koridor ve balkonlardan ibaret olduğu görülmüştür. Mesken 100,00 m2 net kullanım alanlı, 123,00 m² brüt kullanım alanlıdır. Salon ve odaların döşemeleri laminat kaplamadır. Mutfak ve koridor döşemeleri seramik kaplamadır. Banyo-Wc döşeme ve duvarları ise seramik kaplamadır. Duvarlar alçı sıva üzeri saten boyalıdır. Pencereler PVC Doğrama ve ısı camlıdır. Giriş kapısı çelik, iç kapılar Amerikan Panel kapıdır.Mutfak tezgah altı ve üstü dolap mevcuttur ve MDF kaplı olarak imal edilmiştir. Mutfak tezgahı mermerittir. Dairenin ısıtması doğalgaz kombi ile sağlanmaktadır. Mimari projesinde balkon olarak gösterilen alanların büyük bir kısmı oda alanlarına dahil edilmiştir. Mesken Çerkezköy Belediyesi konut alanı içinde, elektrik, su, çöp toplama gibi belediyenin her türlü hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Taşınmaz Çerkezköy Belediyesine kuş uçuşu 510,00 metre mesafede bulunmaktadır.
Adresi : Gazi Osman Paşa Mahallesi, Artan Sokak, No:4, Serenevler Sitesi, A-6 Blok, 3. Kat, Daire:7 Çerkezköy / TEKİRDAĞ

İLANIN DEVAMI İÇİN TIKLA ÖĞREN 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.