Hava Durumu

Vatandaşlardan Susurluk Belediyesi’ne teşekkür

Özel Haber / Batuhan Ersek

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Vatandaşlardan Susurluk Belediyesi’ne teşekkür

Susurluk Belediyesi’nin çalışmaları vatandaşlardan takdir topladı. Son dönemde yapılan hizmetleri değerlendiren vatandaşlar Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’e teşekkür etti.


Çalışmaları ile halkın takdirini kazanan Susurluk Belediyesi’nin hizmetleri vatandaştan takdir topladı. Gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’e teşekkür eden vatandaşlar, “İşte vatandaşını düşünmek ve hizmet vermek bu şekilde olur” yorumunda bulundular.

“HİZMET BU ŞEKİLDE OLUR”
Susurluk Belediyesi’nin hizmete sunduğu arıtılmış su çeşmeleri vatandaşların takdirini topladı. Susurluk’ta halkın hizmetine sunulan çeşmeler hakkında konuşan vatandaşlar, “Hizmet demek; camiler dâhil her yerdeki çeşmeleri kapatıp parayla içme suyu satmak değildir. Demek ki parasız da vatandaşa arıtılmış su verilebiliyormuş. Susurluk Belediyesi’ni
tebrik ediyorum. İşte vatandaşını düşünmek ve hizmet vermek bu şekilde olur” diye konuştular.


“HER BÖLGENİN İHTİYACINA KARŞILIK VERİLİYOR”
Susurluk’ta; Esentepe Şeker Mahallesi taş döşeme işleri, Kıbrıs Sokak taş tamirat, Orta Okul Sokak taş çakımı çalışması, Dereköy hayvan pazarı demir bağlama işleri ve Karapürçek Mesire Alanı masa yapımı çalışmaları devam ediyor. Susurluk’un her yerine hizmet götürüldüğüne dikkat çeken vatandaşlar, “Susurluk’un her noktasında çalışmaları ve değişimi görebiliyoruz. Her bölgenin ihtiyacına göre çalışmalar yapılıyor. Daha ferah ve modern bir Susurluk için emek veren herkese teşekkür ederiz” açıklamasını yaptılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.