Hava Durumu

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE BURSA İL BAŞKANI NAİM ÖZTÜRK:

“Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz”

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
YENİDEN REFAH PARTİSİ TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE BURSA İL BAŞKANI NAİM ÖZTÜRK:

Özel Haber / Batuhan Ersek

Yeniden Refah Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa İl Başkanı Naim Öztürk ile İl Başkan Yardımcısı Mesut Yıldız; Yeni Marmara Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundular.
Yeni görevine geldikten sonra ilk ziyaretini Yeni Marmara Gazetesi’ne gerçekleştiren Naim Öztürk, Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduklarını vurgulayarak teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni görevi hakkında açıklama yapan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmem konusunda Genel Başkanımız böyle takdir buyurdular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Yeniden Refah Partisi olarak, iki yılını doldurmuş bir siyasi parti olmamıza rağmen seçime girmeye hak kazanmış bir partiyiz. Türkiye’nin en enerjik ve en disiplinli teşkilatlarına sahibiz. Milli Görüş geleneğine bağlı teşkilatlarımızla Anadolu’yu karış karış geziyoruz. İllerimizi, ilçelerimizi, mahallelerimizi ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Milletimizle iç içe olarak dertlerini dinliyoruz. Milletimizin, Erbakan Hocamıza karşı büyük bir saygısı ve sevgisi var. Bunu hala Hocamızın evladı Dr. Fatih Erbakan nezdinde de görüyoruz. İnanıyoruz ki; büyük bir iltifat ve teveccüh var. Ciddi sayıda üye kaydına da ulaştık. Bugün itibariyle resmi ve gayri resmi olarak üye sayımız 300 bini geçti. Gayri resmi dememizin sebebi; üye formunu doldurmuş vatandaşlarımızın, başka bir siyasi partiye üyeliği gözüküyor. Kendilerinin bu üyelikten haberi yok, nasıl üye oldukları da belli değil. Yargıtay’a gidişler de uzun sürüyor. Elimizde 300 binin üzerinde üye formu var. Bu da çok büyük bir sayıdır. Mecliste grubu bulunan siyasi partinin dahi anca 300 binin üye sayısı var. Bu da bize, çok yakın zamanda yapılacak olan bir seçimde halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşacağımızı gösteriyor. İnşallah meclise de büyük bir çoğunlukla gireceğimize inanıyoruz” dedi.
“İKTİDARIMIZDA HALKIMIZ SIKINTILARINDAN KURTULACAK”
Ziyaretlerde halktan büyük bir teveccüh gördüklerini aktaran Başkan Öztürk, “Genel Başkanımız çok genç ve geçmişi tertemiz. Babasının da büyük bir kredisi var. Erbakan soyadı halkımızın nezdinde kabul görmüş, sevgi ve saygı kazanmış bir isim. Bu da bizim avantajlarımızdan bir tanesi. Bize gelen üyelerimizin yüzde 70’ten fazlası iktidar partisinden ve muhalefet partilerinden geliyor. Yeniden Refah Partisi’nin bir birikim ve yeniden toplanma adresi olduğunu görüyoruz. Bunu sahada da hissediyoruz. İnşallah, seçimde de bunu idrak edeceğiz. Verilen bu görevi de bu layıkıyla yerine getireceğiz. Allah bizlere yüz aklığı versin. Mesele, vatandaşımızın her haliyle rahat olması ve yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmasıdır. İlk seçimde de halkımız, Yeniden Refah Partisi iktidarıyla bu sıkıntılardan, psikolojik ezilmişlikten, ümidini kaybetmişlikten kurtulacak ve yüzleri gülecek”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.