Hava Durumu

İstanbul Gelişim Üniversitesi 112 öğretim üyesi alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre İstanbul Gelişim Üniversitesi 112 öğretim üyesi alacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İstanbul Gelişim Üniversitesi 112 öğretim üyesi alacak

Üniversitemize; 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ve İstanbul Gelişim Üniversitesi “Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltilme Kriterleri” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak aşağıda belirtilen bölümlere öğretim üyeleri alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

2547  sayılı  Kanunun  26.  maddesinde  belirtilen  şartları  taşıyan  Profesör  adaylarının;  nüfus  cüzdanı  fotokopisi,  2  adet  fotoğraf,  YÖK  formatlı özgeçmiş,  öğrenim durumunu  gösteren  belgeler (onaylı  suret  ve  yurt  dışından  alınan  diplomalar için  denklik belgesi) kadro  başvuru  dilekçesi,  doçentlik belgesi, yayın listesi, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans  çalışmalarını,  Üniversite  Yönetimine  katkılarını  kapsayan  belge  ve  bilgileri  içeren  6  (altı)  adet  dosya  ile  birlikte  İstanbul  Gelişim  Üniversitesi Rektörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

İlanın Tamamı ve Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.