Hava Durumu

Oğullarını evlendirmek için biriktirdikleri para ve altınlar çalındı

Gaziantep'te, M.A (57) ve A.A(62) çiftinin, oğullarını evlendirmek için biriktirdikleri 170 bin lira değerindeki altın ve para, eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2021 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2021 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Oğullarını evlendirmek için biriktirdikleri para ve altınlar çalındı

Hayallerinin çalındığını söyleyen Atmaca çifti, 25 yıllık birikimlerine kavuşmak istiyor. Gaziantep Kolejtepe Mahallesi'nde yaşayan emekli M.A, A.A çifti, 25 yıldır biriktirdikleri altınlarla parayı, el çantasına koyarak yatak odasındaki elbiselerin arasına sakladı. Çiftin misafirliğe gittiği gün, tek çocukları olan M.A (24) evliliği için biriktirdikleri 160 bin liralık altın ve 12 bin lira kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Eve döndüklerinde durumu fark eden Atmaca çifti, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, evde parmak izi incelemesi yaptı. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

''25 YILLIK BİRİKİM 1 GÜNDE GİTTİ''

Altın ve paraların çalındığını görünce şoke olduklarını söyleyen M.A, "Oğlumu evlendirmek için yıllardır yaptığım birikimlerim vardı. Yaklaşık 160 bin lira değerinde altınım ve 12 bin lira nakit paramız vardı. Tek evladımızı evlendirmek için 25 yıldır boğazımızdan kıstığımız birikimiz bir günde gitti" dedi.

''TEK ARZUMUZ TAKILARIN BULUNMASI''

Çalınan altın ve paraların bulunmasını istediğini belirten A.A ise, "Yıllardır dişimizden, tırnağımızdan arttırarak yaptığımız birikimimiz bir anda gitti. Oğlumu evlendirmek için hazırlık yapıyorduk ama şimdi tüm birikimimiz gittiği için ne yapacağımızı bilemiyorum. Çok üzgün ve mağduruz. 25 yıllık birikimimizin bulunması en büyük arzumuz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.