Hava Durumu

"Türksat 6A'nın test çalışmalarını Ankara'da başarı ile yürütüyoruz"

"Türksat 6A'nın tamamen milli imkanlarla entegrasyon ve test çalışmalarını Ankara'da başarı ile yürütüyoruz"

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
"Türksat 6A'nın test çalışmalarını Ankara'da başarı ile yürütüyoruz"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türksat 6A’nın tamamen milli imkanlarla entegrasyon ve test çalışmalarını Ankara’da başarı ile yürütüyoruz" dedi. Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı ile de havacılık alanında dünyada en önemli transfer merkezi olunduğuna dikkat çekti.
Bursa'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda konuştu. Karaismailoğlu, "Öncelikle şubat ayı başında gerçekleştirilen 7.Olağan İl Kongresi sonrası Partimizin tüm kademelerinde yeni göreve başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Aynı şekilde 7. AK Parti Olağan Büyük Kongresi’ni 24 Mart günü büyük bir başarıyla gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu görevlerine seçilen arkadaşlarımızın yolları açık olsun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin" dedi.
19 yıldır süregelen kararlı çalışmaların, emeğin, alın terinin sayesinde, Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine koşar adım ilerlediğini dile getiren Karaismailoğlu, "Eğitimde, sağlıkta, savunmada, sanayide, tarımda, ulaştırmada, haberleşmede yaptığımız bütün büyük işler ve dev projeler Türkiye’nin yarınlarını kurmak içindir. Devlet ve özel sektörün kaynaklarını seferber ederek yaptığımız cesur ve kararlı yatırımlarla, nihayet, gelişmekte olan bir ülke olmaktan gelişmiş bir ülke olmaya doğru yol alıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız bu yola ilk günkü heyecanla devam edeceğiz. 19 yılda yaptıklarımızı bir üst seviyeye çıkaracak, kurduğumuz bu muazzam altyapı üzerine parlak bir gelecek inşa edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.