Hava Durumu

Erdoğan, Külliye'deki 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Erdoğan, Külliye'deki 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin 4'üncü yılında şehitler ve gaziler saygıyla anılıyor. Beştepe'deki ilk törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri anısına inşa edilen anıta çelenk bıraktı ve dua etti.

Erdoğan'a bazı komutanlar ve siyasetçilerin yanı sıra 15 Temmuz gazileri eşlik etti. Erdoğan, çelenk bırakıp dua ettikten sonra bir açıklama yapmadan alandan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gaziler ile birlikte 1. Sınıf Emniyet Müdürü Gazi Turgut Aslan da eşlik etti.

MECLİS'E GEÇTİ

Cumhurbaşkanı, buradaki törenin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki anma törenine katılmak için Gazi Meclis'e geçti. TBMM'deki törene Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılıyor.

MİLLETE SESLENİŞ KONUŞMASI YAPACAK

Erdoğan kısa bir süre sonra TBMM'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı'na katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda şehit aileleri ile yemekte bir araya gelecek, 15 Temmuz Millete Sesleniş konuşması yapacak.

Beştepe'deki ilk tören, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısında bulunan 15 Temmuz Anıtı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz'da gazi olanlar tarafından çelenk bırakılmasıyla başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.