Hava Durumu

‘Canın Sağolsun’ sosyal medyayı fena salladı

Müzik piyasasının ses getiren isimlerinden Emre Yokuş’un ‘Canın Sağolsun’ isimli şarkısının klibi yayına girdi. Çekimleri Bursa’da gerçekleşen klip daha ilk günden büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2022 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
‘Canın Sağolsun’ sosyal medyayı fena salladı

Geniş repertuvarı ve sesiyle müzik piyasasının yükselen değerlerinden biri olan Emre Yokuş, ‘Canın Sağolsun’ adlı şarkısına çektiği kliple gündeme oturdu. Klip çekimi için Bursa’yı tercih eden başarılı ses sanatçısının, özellikle Gölyazılı vatandaşlardan büyük ilgi görmesi haber sitelerinde yerini almıştı. “İç mekân çekimlerinin Trilye’de yapıldığı klibimizin dış çekimlerinde Gölyazı’yı tercih ettiğimiz için son derece memnunuz” diyen Yokuş, projeyle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Şarkımıza çektiğimiz klip 24 saat olmadan sosyal medyada büyük ses getirdi. Tanıdık tanımadık çok sayıda müzikseverden aldığım mesajlar ve mailler ne kadar güzel bir iş ortaya koyduğumuzun kanıtıdır.” 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Klip sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılaşmasının yanı sıra, çok sayıda vatandaş tarafından da paylaşılmış durumda. İzmir’de sahne alan Emre Yokuş, “Biz kış güneşini sırtımızda hissederek klibimizi güle oynaya çektik. Samimi bir süreçte ürettiğimiz klip artık dinleyicilerimize emanet. Müzikseverlerin bu anlamlı eseri baş tacı yapacaklarından da zerre şüphem yok” ifadelerini kullandı. Kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenen klip, sanatçının resmi YouTube hesabından yayınlandı. Yokuş'un 'Canın Sağolsun' isimli şarkısı uzun süre gündemde kalacak gibi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.