Hava Durumu

MUDANYA OKSİMORON’LA KAHKAYA DOYDU

Bir ayrılık hikayesi üzerinden kadın ve erkek ilişkilerine eğlenceli bir yorum getiren Robert Dubac’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Erdal Beşikçioğlu’nun oturduğu Oksimoron, Mudanya’da sahnelendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2020 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2020 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
MUDANYA OKSİMORON’LA KAHKAYA DOYDU
Bir ayrılık hikayesi üzerinden kadın ve erkek ilişkilerine eğlenceli bir yorum getiren Robert Dubac’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Erdal Beşikçioğlu’nun oturduğu Oksimoron, Mudanya’da sahnelendi. Oyuncu Emre Karayel tek kişilik performansıyla tiyatroseverler tarafından büyük alkış aldı.
Mudanya Belediyesi kültür ve sanatı toplumun her kesimiyle ücretsiz olarak buluşturmayı sürdürüyor. Robert Dubac’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Erdal Beşikçioğlu’nun oturduğu Oksimoron, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Bursalılarla buluştu. Kadın-erkek ilişkilerini sahneye taşıyan Oksimoron, Emre Karayel’in tek kişilik performansıyla izleyiciden büyük alkış aldı. Emre Karayel’in canlandırdığı Semih karakteri beyninin içindeki kadın-erkek mücadelesinde zıtlıkların oluşturduğu dengeyi ararken, kendilerini bulacakları bir yolculuk sundu. Oyunun sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aykut Şener, Emre Karayel’e çiçek vererek teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.