Hava Durumu

Sema Şimşek oğluyla poz verdi

Eski mankenlerden Sema Şimsek'in oğlu Rüzgar annesinin boyunu geçti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Sema Şimşek oğluyla poz verdi

2012 yılında 10 yıllık evliliklerini bitiren oyuncu Burak Hakkı ile emekli manken Sema Şimşek'in oğulları Rüzgar büyüdü.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden Sema Şimşek'in oğluyla ile paylaştığı fotoğrafta, Rüzgar'ın annesinin boyunu geçtiği görüldü.

Burak Hakkı, "Baba olmak, bana çok büyük sorumluluklar yükledi. Oğlum olduktan sonra arkadaşlarımdan tutun da uyku saatlerime kadar her şey değişti. Kocaman bir delikanlı oldu" demişti.

"Toprakla uğraşmak ayrı bir zevk"

Çanakkale-Gelibolu’da kurduğu çiftlik ile ilgili de konuşan Hakkı, "Oğlum doğduğunda ona bir şey bırakmak istedim açıkçası. Böyle bir yatırım yaptım, sonra ağaçları diktim. Toprakla uğraşmak ayrı bir zevk veriyor insana. Ben hep söylüyorum benim orada küçük dertlerim var ama küçük. Büyük işlerim var çok büyük..." açıklamasını yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.