Hava Durumu

“İYİ İNSANLAR BİR BİR GÖÇÜYOR!”

“İYİ Parti bir ağabeyini kaybetti.” İYİ Parti Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Hiçdurmaz yakalandığı amansız hastalıktan tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“İYİ İNSANLAR BİR BİR GÖÇÜYOR!”

Ruhi BERBER/Özel Haber

31 Mart 2019 Mahalli Seçimlerinde Millet İttifakı İYİ Parti Osmangazi’nin seçilen iki adayından biri olan Hiçdurmaz bir  yıldır yakalandığı amansız  hastalığı yenmeye çalıştığı dönemde hayata gözlerini yumması sadece Osmangazilileri değil, Bursalıları da göz yaşına boğdu. Aktif siyasi hayatında sadece Osmangazi’yi değil, Bursa’nın kronik sorunlarına da el atan Hiçdurmaz için CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın olmak üzere diğer siyasi partiler, Sendikalar, Akademik Meslek Odaları, STK’lar taziye mesajı yayınlandı. Hiçdurmaz; dün Ovaakça Merkez Camiinden ikindi namazına mütaakip Ovaakça mezarlığında aile kabristanına denedildi.  

“Çiftçi Kazansın”

Hiçdurmaz, Bursa Ovasının büyük bir kısmının olduğu Osmangazi’de ilk kez kurulan Tarım Komisyonunun üyesi idi. Son yapılan röportajında Hiçdurmaz; “Türkiye’nin verimlilik açısından en önemli ovalarından biri olan Bursa Ovası’nda tarım ve hayvancılığın bilimsel ve profesyonel olarak gelişimine yön verici projeler hazırlamak, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projeleri tespit etmek için kurulan bu komisyonda aktif çaba göstereceğiz. Tarım Komisyonu, çiftçimizin sıkıntılarını tespit edecek ve bizler de bu sıkıntıların çözümü noktasında belediyemiz adına çalışmalar yürüteceğiz. Hedefimiz üreticilerimizin hak ettiği maddi katkı sağlayarak Bursa’daki tarımsal faaliyetleri çok daha iyi yerlere getirmek” demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.