Hava Durumu

“KESTEL SAHİPSİZ DEĞİLDİR!”

İYİ Partinin acı günü. Elim bir iş kazası sonucu vefat eden, Kestel İlçe Teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyesi Tufan Taylan’nın cenazesinde İYİ Partiler bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“KESTEL SAHİPSİZ DEĞİLDİR!”

Hanife ÖRSOĞLU/Özel Haber

Cenazeye katılan Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ilçede bazı temaslarda da bulundu. Tatlıoğlu; “Tufan kardeşimizin hazin vefatından dolayı çok üzgünüm. Merhum kardeşime Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına, İYİ ailesine sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun.” Dedi.
 

“Mecliste dile getireceğim”

Ardından ilçe binasına giden Tatlıoğlu, ilçe başkanı Emin Elüstü ile görüştü. Elüstü’nden ilçe ile ilgili bilgiler alan Tatlıoğlu; “Kestel ilçemiz, Bursa’nın Ankara’ya açılan ilk kapısı. Ancak ilçe başkanlığımızın yaptığı çalışmaya bakıldığında Bursa’nın üstünü çizdiği bir ilçe konumuna getirilmiş. Büyükşehir’in imkanlarından yeteri kadar faydalanamadığını görüyoruz. İlçe Belediyesinin mevcut durumu da tek başına bazı yatırımları gerçekleştirebilecek durumda olmadığını anlamak için filozof olmaya da gerek yok. İlçenin gelişimini sağlayacak olan yatırımların başında gelen Bursa Teknik Üniversitesinin ana kampus alanından bazı nedenler ile vaz geçilmesi de Kestellileri kırmış durumda. İlçe başkanlığımızdan aldığım notları TBMM’de üst perdeden dile getireceğim. İYİ Parti politikaları Bursa’nın ve Bursalıların menfaatine olacak her yatırımın arkasında durmaktan geçiyor. Biz arkadaşlarımız ile 7/24 bunun için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız her müşkül durumunda il ve ilçe başkanlarımızdaki arkadaşlarımıza ulaşabilirler.” Dedi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.