Hava Durumu

“35 YIL SONRA DUYGU DOLU ANLAR”

Bursa’nın Orhaneli ilçesi 1985 yılı Orhaneli Merkez İlkokulu’ndan mezun olan öğrenciler tam 35 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderdiler.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2020 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2020 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“35 YIL SONRA DUYGU DOLU ANLAR”

ÖZEL HABER- Hidayet KENAR

Orhaneli Merkez İlkokulu 1984-1985 dönemi 5-A sınıfı öğrencileri 35 yıl aradan sonra düzenlenen buluşma gününde bir araya geldiler. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada öğrenciler eski anıları hatırlayıp yâd ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada eski günleri yad eden 35 yıllık arkadaşlar birbirlerini yeniden bulmanın mutluluğunu da yaşadı. 

Bu buluşmaya ön ayak olan İrfan Dündar ve Ömer Altınok Rahatsızlığından dolayı buluşmaya katılamayan Sınıf Öğretmeni Halim Demirci’nın sağlık problerinden dolayı katılamayacağını ancak, görüntülü konuşma yoluyla katılım sağlayarak şu sözleri söyledi;  “İnanın sizler çocuklarım olsaydınız ancak bu kadar severdim. Beni o kadar mutlu ettiniz ki.  Sizleri çok sevdim. Bilmiyorum ama yanlış işlerde biraz kızmışlığım da olmuştur meslek gereği. Ama buna rağmen sizleri çok seviyordum bayramlarda öpüyordum sizleri. 35 yıl sonra sizlerin bir araya gelmesi sizler kadar beni de hem sevindirdi hem de çok duygulandırdı. Birlikteliğinizin bozulmamasını ve sürekli devam etmesini diliyorum. Organize edenlere çok teşekkür ediyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Sümbüllü Bahçe Konağında düzenlenen organizasyonda bir araya gelen öğrenciler buluşmanın geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenmesi için fikir birliğine vardılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.