Hava Durumu

“MUDANYA’DA İYİ VE GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İÇİN ADAYIM”

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Nuran Piliçer 184 delegenin imzası ile ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2020 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2020 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“MUDANYA’DA İYİ VE GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İÇİN ADAYIM”

Nagehan ÇALIŞKAN/Özel Haber

184 delegenin imzası ile adaylığını ilçe binasında açıklayan Piliçer; “Mudanya’da güzel işler daha iyi olsun diye adayım.” Dedi. Piliçer’i; Kurucular Kurulu Üyesi Sermin Özensoy,  önceki dönem GİK Üyesi, Zafer Milli, Mudanya ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Aybars Yılanlı, Yıldırım ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ferit Gürsoy,  İlçe  Belediye Meclis üyeleri, Gürsu ilçe  Başkanı Hatice Deniz, Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Nilüfer İlçe Başkan Vekili Mahmut Kara, Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir, Keles İlçe Başkanı Yakup Kaşın, Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Aslan, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, İYİ Parti gönüllüleri ve ilçe delegeleri yalnız bırakmadı.

“Gölgesi de Güneşi Görecek”

Piliçer; “İstanbul’a açılan kapılardan biri olan Mudanya’da Millet İttifakı olarak her türlü fedakarlığı yaparak Mudanyalıların gönlünde güzel bir noktaya ulaştık. Çabamız İYİ Partiyi Mudanya’da hak ettiği yere taşımak. Taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. Mudanya Belediyesi İYİ insanların özverisi ile Millet İttifakı tarafından kazanıldığının da altını çizmek isterim. Günlük kısır çekişmelerin gölgesinde değil, Mudanya’nın gölgesi de güneş görsün diye adayım. Mudanya’da önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz kongrede sadece partimiz değil, Türkiye kazanacak.” dedi.

Piliçer sözlerinin devamında; “Öncelikle Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib’deki saldırıda vatan için şehadete eren kahramanlarımıza cenabı haktan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Kurucu İlçe Başkanım Fehim Çaptık ve kurucu ilçe yöneticilerime, Osman başkanıma ve kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 5 ay önce genel başkanımızın onayı ile göreve gelmiş bulunmaktayım. Çok kısa bir süre içerisinde ekip arkadaşlarımla beraber işe koyulduk. Üye kampanyaları ile üye sayımızı 550’lerden 700’lere çıkardık. Seçimler sonrası oluşan kırgınlıkları gidermeye yönelik çalışmalar başlattık. Hep kucaklayıcı ve birleştirici olmaya özen gösterdik.”

“15 Martta Söz Sizde Olacak”

“Teşkilatlanma konusunda titiz davranarak 47 mahallemizde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdik. 9 mahalle hariç iyi bir teşkilat oluşturduk. Gençlik kollarımızı, kadın gurubumuzu kurmak da yine bu ekibimize nasip oldu. Mudanya delege seçimlerimizi diğer siyasi partilere de örnek olacak şekilde yaptık. Şunu çok iyi bilmenizi istiyorum ki sizler kendi mahallenizden seçilerek delege oldunuz. İYİ Parti’nin gerçek sahipleri sizlersiniz. 15 Mart pazar günü herkes susacak mahallelerinizi temsilen sizler konuşacak ve bir karar vereceksiniz. Vereceğiniz bu karar ile İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığımızı genel ve yerel seçimlere hazırlayacak bu ekip olacaktır. Bizler ekip olarak oyunuza talibiz.                                                                                                                 15 Martta teveccüh gösterirseniz, yeni ekip arkadaşlarımızla beraber sizlerin de desteği ile Mudanya ilçemizi teşkilatlar içerisinde en başarılı ilçe yapacağız. Ayırmadan, kayırmadan, ötekileştirmeden adil olan bir yönetimi Mudanya halkımız hak etmektedir. Bu çalışmalar arasındaki misyonumuz siz yoksanız bir eksiğimiz olacaktır. Kimseyi kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Her bireyi İYİ Partili olarak görecek, saflarımıza katmaya çalışacağız. Mahalle ziyaretlerimiz ile üyelerimizin, delegelerimizin fikirlerini soracağız. Biliyoruz ki istişareye açık olursak daha başarılı olup büyük bir aile olacağız. Ben diyen değil, biz diyen büyük bir ekip olacağız.”

“Başarmak İçin Yola Çıktık”

“Bugün itibariyle, ilk günkü heyecanla yol arkadaşlarımla birlikte İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığına adayım. Allah çıktığımız bu yolda benim ve arkadaşlarımın yardımcısı olsun.                                                                                          Ülkemizin, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmasına katkıda bulunmak için adaylığımı açıkladım. İYİ Partinin belirlediği hedefler ile birlikte ülkemizin yeniden cumhuriyet değerlerine sarılarak kalkınması, aydınlık bir geleceğe taşınması için hep beraber mücadele edeceğiz. Siyaset fedakarlıktır, istişare demektir. Siyaset milletini ve halkını çok sevmektir. Biz milletimizi seviyoruz, Mudanya’mızı seviyoruz. Ortak aklı hak ve adalet yolunda iyilik hareketinde yöntem olarak benimsiyoruz. Sayın genel başkanımın Mudanya ziyaretinde yeni doğan bir güneş gibi ışık olup bizleri aydınlattığı, güçlendirdiği ve söylediği gibi, bu seçimin kaybedeni olmayacaktır. Seçim sonrası tüm adaylarla salondan el ele çıkacağıma ekibim ve şahsım adına, hepinize söz veriyorum.                                     

İlk hedefimiz öncelikle cesurların lideri, genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendiyi cumhurbaşkanı yapmaktır. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlar, birlik ve beraberliğimizle diğer adaylarla saygı ve sevgi içerisinde bir kongre geçirmemizi temenni ediyorum. Katılımınız ile bizi onurlandırdınız, hepinize en derin şükranlarımı sunuyor, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene,  Ne mutlu İYİ Partiliyim diyene.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.