Hava Durumu

"Geri dönüşümü yaygınlaştıracağız"

Yıldırım’ı sıfır atık, geri dönüşüm ve çevre bilinci konularında marka kent yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, "Çevre kirliliğinin ve tehdidinin bertaraf edilebilmesi için yapılacak en doğru iş ise geri dönüşümü yaygınlaştırmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2021 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2021 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
"Geri dönüşümü yaygınlaştıracağız"

ATIK GETİRME MERKEZİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

“Çevre kirliliği, tüm dünyada giderek büyüyen ve geleceğimizi tehdit eden bir sorun" diyen Başkan Yılmaz, "Bu sorunun bertaraf edilebilmesi için yapılacak en doğru iş ise geri dönüşümü yaygınlaştırmak. 14 farklı sınıfta atıkların depolanacağı ‘Atık Getirme Merkezi’ni hayata geçiriyoruz. ‘Atık Getirme Merkezimizi inşallah birkaç ay içerisinde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ ÇEVRE DOSTU YILDIRIM"

Ayrıca farkındalık oluşturmak için kapı kapı gezerek bilgilendirme yaptıklarını aktaran Başkan Yılmaz, "2021 yılının ilk 9 ayında ise 3 bin 150 ton atık toplanırken bin 220 ömrünü tamamlamış lastik geri dönüşüme kazandırıldı. Yıldırım Belediyesi olarak, Yıldırım’ı tam anlamıyla çevre dostu bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.