Hava Durumu

Koronavirüs aşısıyla ilgili dünyaya umut olan Türk doktorlar Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den yeni haber

Koronavirüs aşısıyla ilgili yaptıkları başarılı çalışmayla dünyaya umut olan Türk doktor çift Uğur Şahin ile Özlem Türeci'den yine sevindiren bir açıklama geldi. Biyomedikal bilimci Dr. Özlem Turacı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Covid 19 aşı çalışması 50.000 kişi üzerine uygulandı yüzde 90-92 etkisini gösterdi dünyaya dağıtmak için hazır bekleyeceğiz. Bizi takıp edin" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2020 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2020 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Koronavirüs aşısıyla ilgili dünyaya umut olan Türk doktorlar Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den yeni haber

Koronavirüs vakalarının hızla arttığı bu günlerde tüm dünyada gözler, aşı çalışmalarıyla umut olan Türk doktor çift Uğur Şahin ile Özlem Türeci'nin üzerinde. Türk doktorlar koronavirüsü yüzde 90 etkili olduğunu açıkladı. BioNtech şirketinin İcra Kurulu Başkanı olan Prof. Dr. Uğur Şahin'in koronavirüs aşısının yüzde 90 etkili olduğu yönündeki açıklaması dünyada geniş yankı bulmuştu.

TÜRECİ: YÜZDE 90-92 ETKİSİNİ GÖSTERDİ

İşte o aşının arkasındaki diğer isim olan Dr. Özlem Türeci, bugün yeniden sevindiren bir açıklama yaptı. Biyomedikal bilimci Dr. Turacı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Covid 19 aşı çalışması 50.000 kişi üzerine uygulandı yüzde 90-92 etkisini gösterdi dünyaya dağıtmak için hazır bekleyeceğiz. Bizi takıp edin" açıklamasında bulundu.

ozlem turecı

KAYNAK: Mynet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.