Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Bursa'da 21 milyarlık yatırımın açılışını yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyaretiyle ilgili hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 20 yıldır yapılan çalışmalara teşekkür mahiyetinde 21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'te tüm Bursalıları Gökdere Meydanı'na beklediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Cumhurbaşkanı Bursa'da 21 milyarlık yatırımın açılışını yapacak

O gün metro seferlerinin de ücretsiz olacağını belirten Gürkan, 21 milyarlık yatırımın açılışının da Erdoğan tarafından yapılacağını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı teşkilatlar olarak karşılamaya hazır olduklarını belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
"21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Gökdere Meydanı’nda Cumhurbaşkanımız vatandaşlarla bir araya gelecek. Coşkulu bir kalabalık ve güzel bir motivasyonla Cumhurbaşkanımızı ağırlamanın derdindeyiz. Uzun bir süreden beri, Cumhurbaşkanımız Bursa’ya gelememişlerdi. Bu ziyaretle birlikte resmi kurumların ve özel sektörün yapmış olduğu yatırımları gerçekleştirmiş olacağız. Yaklaşık 6 milyar civarında resmi kurumların, 15 milyar civarında da özel sektörün yapmış olduğu yatırımların açılışları gerçekleşecek. Bunlar Bursa’nın sanayisine ve istihdamına katkıları olması sebebiyle bizler için önemli. Cumhurbaşkanımız tarafından ‘Türkiye yüzyılı’ diyerek bir proje başlatmıştı. Bursa’nın da mottosu, ‘Başarının yüzyılı’ oldu. Kısmetse bu yapmış olduğumuz açılışlarla, başarının yüzyılı noktasında Türkiye’ye bu konudaki bizim ‘Türkiye yüzyılı’ başlangıcımız olacak" dedi.
"Metro seferleri ücretsiz olacak"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıldır Türkiye’nin kalkınmasında, istihdamında, önümüzdeki süreçleri yürütmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat ettiğini belirten Gürkan, “Bu mitingimizle cumhurbaşkanımızın yanında olarak yapmış olduğu hizmetlere takdirimizi göstermek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımız Cumartesi günü saat 13.00’te Gökdere Meydanına bekliyoruz. O gün, metro seferleri saat 10.00 ile 18.00 arasında ücretsiz olarak hizmet verecek. Bunların müracaatlarını yapıp ödemelerini de gerçekleştirdik. Ayrıca mahallelerimizden metroya ulaşılması için ring araçlarımız da olacak. Bütün sokaklarımızda bunlarla ilgili çalışmalarımız var. İsteyen herkes metro ile ücretsiz bir şekilde Gökdere Meydanına gelebilir. Coşkulu bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılamaya bekliyorum” diye konuştu.
"Öğrenci ve sanayicilerle bir araya gelecek"
Gökdere Meydanı’ndaki mitingden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci ve sanayicilerle bir araya geleceğini belirten Gürkan, “Diğer illerde yaptığı gibi, mitingden sonra öğrencilerle bir araya gelecek. Özellikle ‘ilk oyum Erdoğan’a mottosuyla yapmış olacağımız bir çalışmadır. Bunun ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olacağı ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ ödül töreninde 2 yıl içerisinde Türkiye’nin istihdamına ve cari bütçesine katkı verenlerin ödül takdimini gerçekleştirecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.