Hava Durumu

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız

“Türkiye’nin geleceğinde biz de varız” Batuhan Ersek

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız

Gelecek Partisi 6. Bölgesel Yerel Yönetimler ve Şehircilik Toplantısını, Bursa’da Gerçekleştirdi.
Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir yönetiminde Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Cuma İçten, Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcıları Serap Sakarya, Zeynep Çizme, Yalova, Sakarya, Kocaeli il başkanları, İlçe Başkanları ve Yerel Yönetimler ve Şehircilikten sorumlu İl ve ilçe Başkan Yardımcıları katıldı. Toplantının Açılış konuşmasını yapan Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, "Bursa İl Başkanlığı olarak Genel Başkan Yardımcımızı, Bölge koordinatörümüzü, İl Başkanlarımızı, Yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılarımızı, İlçe Başkanlarımızı Bursa’da misafir etmekten ve bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.  Gelecek Partimizin muhalefeti boş bir muhalefet değildir, yapıcı bir muhalefettir.  Kentimizin sorunlarını yerinde tespit ederek bu sorunlara çözüm önerilerimizi ortaya koyuyor, Türkiye’nin geleceğinde biz de varız diyoruz.  Genel Başkan Yardımcımız Doğan Demir Bey’in Başkanlığında yerel yönetimler ve şehircilik alanında planlama ve programlarımızı yapacağız, hem Bursa’da hem de Türkiye’nin bütün şehirlerinde güçlü bir şekilde bizler de var olacağız” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE HAZIRIZ”
Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Cuma İçten ise “Teşkilatlar olarak Türkiye’yi yönetmeye hazırız Güzel bir gelecek ve güzel bir Türkiye Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde olacaktır” dedi.
“ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HAZIRLIYORUZ”
Yerel Yönetimler ve Şehircilik den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir “ Zorlu bir süreçte Türkiye ‘de kimsenin sokağa çıkamaz halde iken kurduğumuz bu partide her dinden, her inançtan, her siyasi görüşten insanlar topluluğu olarak Türkiye’de ciddi bir yol aldık ve şu an biz Türkiye’de ana muhalefet görevi yapıyor aynı zamanda bir düşünce kulübü gibi de çalışıyor, Türkiye’nin bütün sorunlarını saatlerce masaya yatırıp uzman kadrolarımızla çözüm önerileri hazırlıyoruz. Dolayısıyla biz bu yola çıkarken iktidar olmak için yola çıktık ve bugün o kadar mutluyum ki hayatımda uzun yıllardan beri özlediğim demokrasinin bulunduğu bir partide siyaset yapmanın mutluluğu yaşıyorum” diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.