Hava Durumu

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN ÜLKE SİYASETİNDE BİR İLK

Yeniden Refah Partisi içerisinde ülke siyasetinde yeni bir model olan gölge kabine şeklinde teşekkül edilen “Milli Siyaset Kurulları” oluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2022 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2022 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN ÜLKE SİYASETİNDE BİR İLK

Milli Siyaset Kurulları toplantısı, Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, Milli Siyaset Kurulları Genel Koordinatörü ve MKYK Üyesi Yunus Emre Taşçı riyasetinde düzenlendi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından ülke siyasetine yeni bir bakış açısı getirilerek, gölge kabine modeli, “Milli Siyaset Kurulları” adı altında ülkemizde ilk kez Yeniden Refah Partisi tarafından oluşturuldu. Milli Siyaset Kurulları; alanında uzman akademisyenlerden, iş insanlarından ve toplumun farklı kesimlerinden 200 kişinin üzerindeki nitelikli kadrolarıyla, ekonomiden gençliğe, tarımdan eğitim ve teknolojiye kadar 20 farklı kurulu bünyesinde bulunduruyor.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Milli Siyaset Kurulları Genel Koordinatörü Yunus Emre Taşcı, “Milli Siyaset Kurulları’mızın temelleri yaklaşık 2 sene önce Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Av. Bayram Sakartepe öncülüğünde atıldı ve siyasi tarihimizde yeni ve önemi gün geçtikçe daha da iyi anlaşılacak olan bir model olarak, ülke siyasetinde her zaman bir pusula vazifesi gören Milli Görüş kadroları tarafından partimizin ve aziz milletimizin istifadesine sunuldu. 20 aktif kurulumuz ve 200’ün üzerinde nitelikli insan kaynağı ile yaptığımız çalışmalarda, hem mevcut bakanlıkların yapısal ve işlevsel sorunlarını teşhis ve tedavi merkezli olarak ele alıyor, hem de parti politikalarımızın her zaman güncel ve aktif bir mahiyette olması adına mutfak çalışması vazifesini üstleniyoruz. Ne kadar doğru bir model ortaya koyduğumuzun emareleri, diğer siyasi partilerin de farklı isimlerle benzer modeller üzerine çalışmalarına başlamasıyla sarih bir şekilde ortaya çıkmıştır. Milli Görüş kadroları olarak Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde; hem ülke siyasetine yön vermeye, hem de milletimizin yoğun teveccühü ile çığ gibi büyüyen Yeniden Refah Partimizin iktidara geldiğinde yapacağı çalışmaları aziz milletimizin yüksek takdirlerine sunmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.