Hava Durumu

ARTIK BORÇSUZ VE HEDEFE İLERLEYEN BİR HÜRSPOR VAR

Orhangazi Hürspor olarak 2021-2022 sezonun hazırlıklarımıza hızlı bir tempo ile başlamış bulunmaktayız.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2021 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2021 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
ARTIK BORÇSUZ VE HEDEFE İLERLEYEN BİR HÜRSPOR VAR

HABER / HİLAL AKDOĞAN

 Antrenmanlarımız bir yandan devam ederken bir yandan da bizler kulübümüzün geleceğe dair daha sağlıklı bir yapı ile yürümesi için çalışmalarımızı da sürdürmekteyiz. Sizlerinde malumu olduğu gibi ekibimiz üç dönemdir Hürspor yönetim kurulunda yer almakta, şahsım geçtiğimiz iki dönem yönetim kurulunda 2. Başkan olarak görev yapmış olup bu dönem arkadaşlarımız ile üyelerimizin taktiri ile Kulüp Başkanı olarak bu şerefli görevi yürütmekteyim. Yine geçtiğimiz iki dönem Başkanlığımızı yapan İlhami Akdağ yönetim kurulumuzda 2. Başkan olarak yer alarak bizler bu görevi bayrak yarışı olarak tüm arkadaşlarımızla yürütmekteyiz.

Hedefimiz belli. Hürspor’umuzu hak ettiği yerlere çıkarmaktır. Bu manada bizler başta Teknik Direktörümüz Mehmet Tan ve ekibi olmak üzere tüm futbolcularımıza inancımız tamdır.

Uzun zamandan bu yana kamuoyunda herkesin konuştuğu, yorum yaptığı ve olmamış birçok konuyu gerçek gibi anlatmasını bazen gülerek bazen şaşkınlıkla izledik. Madem lig başladı sahaya indik şimdi de bizler birkaç kelam edelim.

Öncelikle Hürspor’un borç meselesine ve nereden nereye geldiğimize değinmek isteriz. İki dönem önceki Başkanımız İlhami Akdağ, başkanlığı devraldığında kendisine “sıfır borçla devrediyoruz, kulübün borcu yok” dendi. Ama gördük ki zaman geçtikçe elektriğinden tutunda kulübümüze tahsis edilen yerlerin kiralarına kadar birçok sorun baş gösterdi ve nihayetinde sizlerinde bildiği gibi icra ve hesaplara bloke konmasına kadar bir süreç yaşandı. Yılmadık bir şekilde sorunları aştık ve yılmadan yolumuza devam edeceğiz.

Ancak burada özellikle belirtmek isteriz ki yıllardır kulübü borç batağına sokanlar, kulübün önünden geçip içeri dahi giremeyenler, kongre var iken yan masada oturup kongreye dahi gelemeyenler haddini bilsin ve bedava boş kahramanlığa soyunmasınlar. Borcun nasıl ödendiğini de kulübümüzün nasıl borç batağına sokulduğunu da Hürriyet mahallesinde yaşayan herkes bilmektedir. O yüzden ya Hürspor’un adını ağzınıza destur ile alın ya da hiç daha fazla konuşup bizi konuşmak zorunda bırakmayın.

Çünkü Hürriyet Mahallesinde herkes her şeyi biliyor ve farkındadır.

Dün itibari ile Orhangazi Belediyesi Muhasebe Müdürlüğünden kulübümüze ait mali tabloyu almış olup siz değerli kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Orhangazi Belediyesi tarafından kulübümüze 49 yıllığına geçmiş dönemlerde kulüp binamız, Hür Kafe Çay bahçesi kira ile tahsis edilmiş olup halen kulübümüzün tesisleridir. Bunun yanı sıra Hürriyet Mahallesi duraklar bölgesinde tahsis edilen ancak kullanılmayan WC belediyeye iade edilmiş olup geçmiş dönemlerde kullanılmamasına rağmen yüklü kira borcu da çıkmıştır. Belediyeden aldığımız döküm ile 2004 yılından bu güne kadar ödenmeyen ve 18 bin TL turan borç yapılandırma kapsamına sokulmuş Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın’ın da ricası ile kulüp üyelerimizden Mahalle sakinimiz Serdar Büyükhan tarafından peşin-yapılandırma işlemleri sonucunda 7 bin 478 lira karşılıklı kulübüz adına mahsup edilerek borcumuz Sayın Serdar Büyükhan tarafından ödenmiştir. Yine aynı şekilde yapılandırma dışında yer alan diğer belediye kira borcu olan 2 bin 806 lira da İlhami Akdağ Başkanımız döneminde ödenmiştir. Ve son olarak yapılandırma kapsamına soktuğumuz Bin 467 liralık borçta şu anki yönetim tarafından ödenerek belediyeye borcumuz temizlenmiş ve sıfırlanmıştır. Hürspor’un 2004’den bu yana yani 17 yıldır ödenmeyen bu borçları İlhami Akdağ Başkan ve Gökhan Metin döneminde ödenip borçsuz bir hale gelmiştir.

Tabi borcun ödenip kamuoyu yaratılması ve yetkililerin harekete geçmesi konusunda gerek açıklamaları gerekse yaptıkları girişimlerle bizlere destek olan başta AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Sayın Gökhan Ulusu ve Başkan Yardımcısı Sayın İbrahim Altuntaş’a, Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi ve Orhangazi Lojistik Başkanı Sayın Beytullah Güneş ile Yönetim Kuruluna, İyi Parti İlçe Başkanı Sayın İsmail Kaya'ya, CHP İlçe Başkanı Sayın Ender Teke'ye, MHP Belediye Meclis Üyesi Sayın Arif Aydın'a, mahallemizin kızı İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Sayın Nimet Ercan'a, borcun mahsup edilmesi konusunda yaptığı girişimler ve borcun ödenmesi sağlayan Orhangazi Belediye Başkanı Sayın Bekir Aydın ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Aydın Sancar ile mahsup işlemini kabul edip borcun bir kısmını ödeyen Sayın Serdar Büyükhan'a teşekkür ederiz.

Ama emin olduğumuz konu bizler kamuoyu yaratmasa idik bu borç 17 yıllık olarak bize devredildiği gibi bizden sonraki arkadaşlarımıza da devredilip sorun olmaya devam edecek idi. Bizler şuan 0 borç ile şeffaf bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile büyük emeklerle kulübümüze büyük katkılar sunan benden önceki Başkanımız Sayın İlhami Akdağ başta olmak üzere emek veren tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz.

Üç dönem önce göreve geldiğimiz günden bu güne kadar maddi manevi bizleri asla yalnız bırakmayın bir lira vereninden bin lira verenine kadar herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.

Hedefimiz büyük ve o hedefe bizler ulaşmak için tüm camia olarak topyekun birlik olup çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Her zaman yanımızda olan büyük Hürriyet Mahallesinin büyük sakinlerine sonsuz teşekkür ediyorum.

Varlığınızla HÜRSPOR Ailesi’ni yarınlara birlikte taşımak dileğiyle, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.