Hava Durumu

Başkan Yılmaz şampiyonları ağırladı

TEKNOFEST 2021 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında eylül ayı boyunca süren yarışmalara Yıldırım Belediyesi’nin desteğiyle yüze yakın takımla katılan Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrencileri, birçok kategoride gerçekleştirdikleri projeler ve derecelerle takdir topladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2021 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2021 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Başkan Yılmaz şampiyonları ağırladı

Savaşan İHA yarışması döner kanat kategorisinde birinci olan BTÜ ÖZTÜRK Takımı, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar'ın elinden almanın sevincini yaşarken, birincilik ödülü ile beraber en özgün yazılım ödülüne de lâyık görüldü. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, TEKNOFEST 2021’de 139 takımı geride bırakarak birinci olan Bursa Teknik Üniversitesi ‘ÖZTÜRK’ takımı şampiyonlarını makamında ağırladı.
Teknolojiyi tüketen bir toplumdan çok üreten bir toplum olma yolunda ilerleyeceklerinin altını çizen Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak hayallerinin peşinde koşan, dâima üreten, vatanına, milletine ve bayrağına yakışır bir azimle çalışan gençlerimizin, bütün imkânlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz. TEKNOFEST yarışmasına katılan Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki takımlarımıza süreç içerisinde elimizden gelen desteği verdik. Evlatlarımız ciddi bir çalışma temposu ile 9 ayrı ödül aldı. Millî ve yerli projelerin hızlıca hayata geçmesine öncülük eden TEKNOFEST’te, ‘Yıldırım’ rüzgârı estirdik. Ben ülkesine değer katmak için çalışan bütün gençlerimize teşekkür ediyorum. Onların her dâim destekçisi olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.