Hava Durumu

BURSASPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLÜYOR

Özel haber/ Mali sıkıntılarla boğuşan Bursaspor, hem yaşanan elektirik krizini çözdü hem de kulüp personeli ve futbolcuların 2020 yılına ait bütün alacaklarını ödedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2021 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2021 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
BURSASPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLÜYOR

Mali açıdan zor günlerden geçiren Bursaspor'da kulübü bir süre rahatlatacak önemli gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Bursaspor'da bugün hem elektrik krizi çözüldü hem de personel ve futbolcuların 2020 yılına ait bütün alacakları ödendi.
Birkaç gün önce ödenmeyen borçlardan ötürü stadın ve tesislerin elektiriği kesilen Bursaspor'da "elektirik krizi" yaşanmıştı. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in talimatıyla stad ve tesisler yeniden aydınlandı.  Böylece yaşanan bu kriz bir süre daha gündemden kalktı. 
Bir diğer yaşanan önemli gelişme ise son günlerde çokça konuşulan ve futbolcuların da kamuoyuna açık bir şekilde tepki gösterdiği futbolcu ve personel alacakları konusunda yaşandı. Bursaspor, kulüp personeli ve futbolcuların 2020 yılına ait bütün alacaklarını ödedi. 2021 yılının ilk üç ayına ait ödemeler ise bir süre daha bekleyecek. Yaşanan bu gelişmelerden sonra kulüp içinde yaşanan gerilimin bir nebze de olsa azaldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.