Hava Durumu

Gemlikli minik judocular madalyaya doymuyor

Gemlik Belediyespor’un minik judocuları Zonguldak’ta gerçekleştirilen Madenciler Judo Turnuvası’ndan madalyalarla döndü.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2021 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2021 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Gemlikli minik judocular madalyaya doymuyor

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Judo Federasyonu, Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Zonguldak Judo İl Temsilciliği tarafından Site Spor Salonu’nda beşincisi düzenlenen Geleneksel Madenci Turnuvasına Gemlik Belediyespor 20 sporcu ile katılım sağladı. İki gün süren turnuvaya Gemlik Belediyesporlu minik judocular damgasını vurdu. Judocular, 4 altın, 3 gümüş, 4 bronz madalyayla döndü.
Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu turnuvanın Gemlik adına verimli geçtiğini ifade ederken, “Gemlik Belediyesporlu sporcularımız her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Zonguldak’ta düzenlenen turnuvaya 20 sporcumuzla katıldık ve 11 madalya ile ilçemize dönmenin gururunu yaşıyoruz. Judo takımımızın antrenörü İsmail Yıldız’ı tebrik ediyorum. Bizlere her koşulda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.