Hava Durumu

HÜRSPOR’DAN GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI

Bu sezon Bursa 1. Amatör Küme 1. Gurupta mücadele edecek olan Hürspor, 2021-2022 sezon açılış programını Orhangazi Göl Tesislerinde gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
HÜRSPOR’DAN GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI

Kurban kesimi, veteranlar hazırlık maçı, Özel Erkim Rehabitilasyon Merkezi Öğrencilerinin özel maçı ve Mudanyaspor hazırlık maçı ile program devam etti.

Göl Tesislerinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Hürspor Kulübü Basın Sözcüsü ve Mali As Başkanı Muharrem Değirmen, “Cumhuriyetimizin banisi ve sonsuz başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi; “Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, ülke için gerçek amaç ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Fakat sen buna karşı direneceksin, önüne sonsuz engeller de yığacaklardır; kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyük derlerse bunu söyleyenlere güleceksin” Bu şiarla yola çıkan Orhangazi Hürspor Kulübünün 2021-2022 futbol sezonu açılış programına hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz” dedi.

FUTBOLDA ADALET İSTİYORUZ

VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASINI BEKLİYORUZ

Programa sağlık sorunları nedeni ile katılamayan Hürspor Kulübü Başkanı Gökhan Metin’in konuşması ise Genel Kaptan Nail Eker tarafından okundu. Gökhan Metin, konuşmasında; “Biz mahalle ve kulüp olarak kenetlendik ve bir hedefe yoğunlaştık fakat bu kulübe ve mahallemize verilmiş olan sözleri unutmadık ve her platformda takipçisi olacağız Çok kıymetli yerel yöneticilerimizden kulüp olarak beklentilerimiz büyük değil bizi Bursa futbol kamuoyunda yalnız bırakmayıp manevi olarak desteklemeleri daha önce verilen sözlerin yerine getirilmesi  Orhangazi’deki her spor kulübünün adil ve eşit şartlarda mücadele edebilmesi için adaletli bir sistemin oluşturulması kısacası adalet istiyoruz” dedi.

EFSANE İSİMLER DE ORADAYDI

Orhangazi Hürspor’un efsane isimleri de sezon açılışında gönül verdikleri renkleri yalnız bırakmadılar. Kulübün kurucuları arasında yer alan efsane isimler Ülkü Balcı ve Şaban Keklik ilk günkü heyecanla açılışta yer alırken yine takımın eski futbolcu ve antrenörlerinden Hayrettin Yıldız başta olmak üzere birçok eski sporcusu da hazır bulundular.

İLHAMİ AKDAĞ’A ANLAMLI HEDİYE

Düzenlenen programda ise kulübün efsane başkanı İlhami Akdağ’a anlamlı bir hediye verildi. Hürspor’un 2005-2006 sezonunda Süper Amatöre çıktığı sezon tüm futbolcu ve teknik heyetin imzaladığı forma Akdağ’a, önceki dönem Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş tarafından takdim edildi.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Düzenlenen programa ise katılımda yoğun oldu. Belediye Başkanı Bekir Aydın program öncesi Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Yılmaz ve Kani Mestanlar’la ayak üstü açılışa uğrarken düzenlenen programa; Önceki dönem Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Yönetim Kurulu, CHP İlçe Başkanı Ender Teke ve Yönetim Kurulu, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Kaya ve Yönetim Kurulu, Demokrat Parti İlçe Başkanı Baki Bekar ve Yönetim Kurulu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve Yönetim Kurulu, Saadet Partisi İlçe Yönetimi, Bursasporlular Dernek Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Arif Aydın, Orhangazi Ülkü Ocakları, Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş ve Yönetim Kurulu, Esnaf Odası Başkanı Turgay Durmuş, Esnaf Kefalet Başkanı Mehmet Güler, Orhangazi Fenerbahçeliler İş İnsanları Derneği Başkanı Birol Karan, Çakırlıspor Başkanı Sinan Karakaya, 1893 Orhangazispor Başkanı Fatih Dalgıç, Gençlerbirliği Başkanı Alpaslan Bakır ile çok sayıda taraftar katıldı. Programda ise Hürspor’a sunduğu desteklerden dolayı İŞ Adamı Recep Çakır’a teşekkür plaketi ve isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. 

Dualar ve Kurban kesiminin ardından yapılan protokol konuşmalarının sonrası futbolcular tek tek takdim edilerek, taraftarla tanıştırıldı. Programda ardından Yeşil sarılı ekip daha sonra Mudanyaspor takımı ile açılış maçı yaptı. Hazırlık maçı ise Eray’ın pası ve Mehmet Ali Can’ın muhteşem golü ile 1-0 Hürspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.