Hava Durumu

HÜRSPOR’DAN STOPERE FLAŞ TRANSFER

19 yaşındaki savaşçı gibi yıldız isim Osman Umut Savaş yeşil-sarı dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
HÜRSPOR’DAN STOPERE FLAŞ TRANSFER

Hürspor transferde bombayı 19 yaşına ki genç stoper ile patlattı. Geçtiğimiz sezon Gemlik Güvenspor’da forma giyen Osman Umut Savaş, Hürspor ile imzayı attı. 
Orhangazi’yi bu sezon Birinci amatör kümede temsil edecek olan Hürspor’da yönetim kurulu transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ederken önemli bir ismi kadrosuna dahil etmiş odu.


Futbola Gemlikspor’da başlayan Osman Umut Savaş, sırası ile Gemlik Çotanak, Gemlikbelediyespor’da oynayıp o yıl burada gol kralı olarak akademi takımı 2.ligde ki Fethiyespor’un altyapısında 1.5 yıl oynadıktan sonra 3 yıl Componanta’da ve süper amatör Gemlikspor’a transfer oldu. son olarak ise  Gemlik Güvenspor’da 2. kümede şampiyon olarak olduk 1. kümeye çıkaran kadroda yer aldı. 


BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM
Hürspor’a transferi ile ilgili imza töreninde açıklamalarda bulunan Osman Umut Savaş, Hürspor’da oynayacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Böyle kaliteli ve iyi insanların bulunduğu ortamda olacağım için mutlu hissediyorum, bu güzel ortamın ağabey kardeşliğin bizi şampiyon yapacağına inanıyorum. Herkes sabretsin ve yolun sonu şampiyonluk inşallah” dedi. Osman Umut Savaş, Orhangazi’nin en köklü ve güçlü camiasına sahip Hürspor’da forma giymekten mutlu olduğunu belirterek başarılı Hoca Mehmet Tan, Genç Başkanımız Gökhan Metin ile Yönetimi ve iyi bir kadro ile Hürspor’u hak ettiği yerlere taşıyacaklarını söyledi. 


GÖKHAN METİN: GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ
Genç jenerasyonlara da önem verdiklerini ifade eden Hürspor yönetimi, isteklerinin futbolcuların kendilerini geliştirerek bu seviyelerde oynaması olduğunu da dile getirdiler.
Kulüp Başkanı Gökhan Metin ise yönetimine ve antrenör ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Önümüzdeki sezon taraftarların da desteğini beklediğinin altını çizen Metin, Hürspor adına güzel bir yıl olacağını da dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.