Hava Durumu

TİMSAH BÜYÜK FIRSATI KAÇIRDI!

TFF 1. Lig'de 33. hafta mücadelesinde Bursaspor, kendi evinde EG Menemenspor ile karşılaştı. Karşılıklı gollerin olduğu mücadeleden Timsah beraberlikle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2020 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2020 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
TİMSAH BÜYÜK FIRSATI KAÇIRDI!

TFF 1. Lig'de ligin bitimine bir hafta kala Yeşil Beyazlılar, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda EG Menemenspor'u konuk etti. Mücadeleden beraberlikle ayrılan Timsah Süper Lig yolunda önemli bir puan kaybı yaşadı.

Mücadelenin ilk golü 15. dakikada Menemenspor'da David Domgjonas'tan gelirken, bu golden 9 dakika sonra 24. dakikada Timsah penaltından Seleznyov ile beraberliği yakaladı. Seleznyov 40. dakikada yine penaltıdan bulduğu golle Bursaspor'u 2-1 öne geçirdi. Geriye kalan dakikalarda gol olmayınca maçın ilk yarısı Timsah'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısının hemen başında 47. dakikada Mehmet Boztepe ile 2-2'lik eşitliği yakalayan Menemenspor 81. dakikada penaltıdan yararlanamadı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Bursaspor Süper Lig'e yükselme yolunda büyük bir avantajı kaçırırken, maç fazlasıyla birlikte puanını 56'ya yükseltti. Menemenspor ise 43 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.