Hava Durumu

İshale Hattı Göçüğü Havadan Görüntülendi

Trabzon'un Hayrat ilçesinde, Balaban Mahallesi'nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi hayatını kaybetti. İşçilerin ölümüyle sonuçlanan acı olayın yaşandığı bölge, havadan görüntülendi.

Saat 13.30 sıralarında, İller Bankası'nın yaptığı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TİSKİ) içme suyu ana ishale hattında arıza meydana gelince, yeniden hat döşeme çalışması başlatıldı. Ancak boru hattı döşeme çalışması sırasında kaynak yapan taşeron firma çalışanı işçilerin üzerine yamaçtan toprak gelerek göçük meydana geldi.

Olayın ardından bölgeye jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun süren çalışmalar sonucunda Mehmet Mahmut Allahverdi, İbrahim Keskin ve Dinçer Uzunosmanoğlu adlı 3 işçinin cansız bedenleri toprak altından çıkarıldı. İşçilerin cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Hayatını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı dilerken, olayın meydana geldiği bölgenin havadan görüntüleri de incelenmek üzere kaydedildi. Bu acı olay, iş güvenliği ve alınması gereken tedbirlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Oluşturulma Tarihi: 27 Mart 2024, Çarşamba 20:16
Güncellenme Tarihi: 27 Mart 2024, Çarşamba 20:16
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.