Hava Durumu

AK PARTİ, BÜYÜK BULUŞMA İÇİN TÜM YURTTA EŞ ZAMANLI SOKAĞA İNİYOR

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2021 18:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2021 18:20

Biraz muhalefet yaşanan olumsuzluklardan fırsat bilip iktidarı eleştiriyor hepsi bu.

TBMM bütçe görüşmelerinde hepimiz izledik.

Ülkeyi yönetmekle vatandaşın görev verdiği parlamenterlerin kavgada hali söylenmeyecek sözleri TBMM çatısı altında söylemeyi marifet zannediyorlardı.

Hele ki, konuşmak için kürsüye çıkan hangi partinin temsilcisi olursa olsun derdini avazının çıktığı kadar bağırarak anlatmak istemesine ne demeli?

Yazımızın başlığında vurgu yaptığımız gibi AK Parti Genel Merkezi Kızılca Hamam Kampı'nda aldığı en önemli kararlardan biri de teşkilatlar olarak yurt genelinde eş zamanlı sokağa inilmesiydi.

Bugün ve yarın AK Parti Teşkilatları il başkanlıklarının organize ettiği program dahilinde ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek vatandaşın ayağına gidilecek.

Bursa'da da durum farklı değil.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, hafta sonu iki gün boyunca teşkilat olarak halkın arasında olacaklarını söyledi.

İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra AK Partili'nin 11 milletvekillerinin her biri sorumlu olduğu ilçelerde dolaşarak, hükümetin çalışmalarını vatandaşa anlatacaklar.

Yanı sıra AK Parti Genel Merkezi'nce hazırlanarak il teşkilatlarına verilen ve içerisinde hükümetin yaptığı çalışmaların fotoğraflarla anlatıldığı el broşürlerini dağıtacaklar.

Başkan Davut Gürkan, iki gün sürecek programı şu şekilde belirtiyor.

Bugün İl Başkanlığı'nda düzenlenecek basın toplantısında iki gün boyunca Bursa genelinde neler yapacaklarını anlatacaklar.

Toplantıya AK Partili milletvekilleri mazeret belirtmeksizin tam kadro katılım gösterecekler.

Büyük Buluşma adı verilen program halkla siyasetçilerin buluşması diyebiliriz.

Bu program bana seçimler öncesi partilerin vatandaşın ayağına giderek kendilerini seçmeleri halinde neleri yapacaklarını anlattıkları seçim çalışmalarını anımsattı.

Aslında Büyük Buluşmayı daha önce yapmayı planlayan AK Parti Genel Merkezi, ülkede yaşanan kurun yükselişine bağlı ekonomik dengelerdeki olumsuz havanın oluşturacağı tepkiler nedeniyle ertelemek zorunda kalındı.

Büyük Buluşma'nın vatandaş açısından bakacak olursan fırsat olarak değerlendirilebilinir.

Şöyle ki, vatandaşın iktidar partisinin yerelde en yetkili başta milletvekilleri ile teşkilat sorumlularıyla bir araya gelecek olmasıdır.

Yani herkes eteklerinde biriktirdiği taşları dökecektir.

Ayağına gelecek iktidar partisinin yetkililerine yurttaş olarak dilediğin her şeyi sorup yanıtını isteyeceğin bir fırsat olarak görülmelidir bu buluşma.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.