Hava Durumu

ARTIK SONUCA DAYALI FUTBOL OYNAMA ZAMANI!

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2021 16:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 16:09

Bursaspor hazırlık çalışmaları ile Balıkesirspor maçına en iyi bir şekilde hazırlandı.

Eski ve yeni oyuncuların birlikte oynamaları ve çalışmalardaki beraberlikleri her geçen gün olumlu sinyaller veriyor.

Bazı futbolcuların yerlerini yadırgamaları sonucu Özcan Bizati futbolcuları en başarılı olduğu bölgelerde oynatması takımın gelecek başarısı için önemlidir.

Geçmiş maçlara baktığımızda biz bu durumu Burak Altıparmak’la yaşadık. Sağbekte oynaması takım açısından da olumlu sinyaller vermemişti. Nihayet yeri değiştirilerek eski yerine, yani orta alana dönmesi takıma olan katkısını mutlaka olumlu yönde etkileyecek ve ortaya koyacağı mücadele ile birlikte olumlu paslar yaparak takıma olan katkısı daha da artacaktır…

L.Çapan Ve Zalazar ikilisi her geçen gün birlikte oynamasıyla iyi bir ikili olduğunu ortaya çıkarıyor. Ancak sakatlık kart cezalısı olma durumlarını da düşünerek bu bölge için önlemlerin şimdiden alınması Bursaspor’un geleceği için önemlidir.

Yani takımın sahaya sürülmesi, her futbolcu için önem kazanırken, futbolcuların da  her zaman hazır olmaları takımın başarısına katkı sağlayacaktır.

Orta alan oyuncularının biraz daha etkin olmaları ve zaman zaman uzaktan şutlarla keleyi yoklamaları gerekir. Ne yazık ki bu durumu Bursaspor’da göremiyoruz…

Unutmasınlar ki her takım Boluspor gibi oynamayacaktır. Son yarım saat Bursaspor’un oyundan düştüğü ancak rakibin demoralize olmasından sonraki oyunda etkili olamaması sonucu Bursaspor maçtan galibiyetle ayrılmıştır.

 Her takım bu şekilde olmayabilir.

Bu açıdan baktığımız zaman Bursaspor, bugün oynanacak maçta mutlak 3 puan

 için sahaya çıkmalı ve gerekli önlemleri almalıdır.

Bu ligde zayıf takım yoktur…

Sen daha çok güçlü olmalısın ki zirve mücadelesi olsun…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.