Hava Durumu

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Yazının Giriş Tarihi: 18.06.2021 16:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 16:20

Bursaspor’da tahtanın açılması için yapılan inceleme ve araştırma sonuçlarına göre 44 kişi veya kurumla görüşme yapılacağını açıklayan 2. Başkan Emin Adanur çalışmalara başladı.

İlk önce bu görüşmeler ile alacakları bulunan kişi ve kurumların alacaklarını bir şekilde ertelemek veya çözüm bulunması önemlidir.

Bu önlemleri alarak transferin açılmasını sağlamayı düşünen Emin Adanur’a destek verilmesi ve geleceğe umutla bakılması Bursaspor açısından önem kazanmıştır.

Teknik kadronun 2021-2022 sezonunda iyi bir kadro oluşturabilmesi için yapılması planlanan transferler ile gençlerin birlikte hareketi Bursaspor’u hedeflediği noktaya daha rahat ulaşmasını sağlayacaktır.

Kısaca, yönetimi, teknik kadrosu, futbolcusu, taraftarı, basını ve Bursa kenti artık kenetlenmek zorundadır. Artık sen ben mücadelesi sona ermelidir. Kısa zamanda olsa Bursaspor’un 1. Lig’de kalması sadece Bursaspor’un küme düşmesi değildir. Koskoca Bursa kenti küme düşmüştür. Bunun kayıpları yok denilse de her geçen zaman fark edilmeye başlanmıştır.

Bu olumsuz tablonun yaşanmaması gerekir. Hele ki Süper Lig Şampiyonu olmuş Bursaspor’un tekrar eski günlerine dönmesi için kırgınlıklar sona ermeli, güç birliği yapılarak Bursaspor hedeflediği noktaya getirilmelidir.

Biliyorum bu iş kolay olmayacak diyenleri duyar gibiyim. Elbette kolay değil ama siz biz hepimiz bir ve beraber olursak çözümlenmeyecek bir sorun ve problem yoktur.

Yeter ki elbirliği ve güç birliği yapalım. Kaybeden biz olsakta kazanan Bursaspor olsun ve manevi güç olarak bizlerde mutlu olalım.

İnanın ki bu tabloyu yaratmak zor değil. Yeter ki yukarıda da belirttiğim gibi herkes görevini yapsın.

Dileyelim ki bazı borçlar ve görüşmeler sonucunda Bursaspor’un transfer tahtası açılır ve Bursaspor’un işi daha da kolaylaşır. Ancak; unutulmasın ki 1. Lig’de çok güçlü takımlar var.

Bu dengeleri bozmak ve Bursaspor’u hedeflediği noktaya taşımak için 2. Başkan ve aynı zamanda Futbol Şube Sorumlusu olan Emin Adanur’un önce transfer tahtasını açması ve teknik kadro görüşü ile birlikte transfer edilecek futbolcular ile görüşülmesi ve sonuçlandırılması için gerekli önlemler alınmalıdır.

Transfer tahtasının açılmaması demek puan silme cezasının uygulanması demektir. Bu da Bursaspor’un zirve mücadelesinden uzaklaşmasıdır.

Umutlar ve beklentiler hep Bursaspor’un başarısı için ise Başkan Emin Adanur ve yönetim kurulunun kaybedecek zamanı yoktur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.