Hava Durumu

BİZDEN SÖYLEMESİ

Yazının Giriş Tarihi: 01.04.2022 16:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.04.2022 16:53

Milli maç nedeniyle başarılı çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Keçiörengücü maçıyla en az 3 puan kazanmak için mücadele mücadele gücünü ortaya koyması gerekir.

Ne var ki Keçiörengücü de maçı kazanmak için ağırlığını ortaya koyacaktır.

Kısaca maçı kazanmak için hem Bursaspor ve hemde Keçiörengüçü maçı kaybetmemek için her iki takımda mücadele etmesi gerekir.

Balıkesir spor maçında mağlup duruma düşmesine rağmen,  Bifouma’nın ortası sonrası Onur Atasayar ile beraberliği sağlamasının ardından,  Joao Pedronun galibiyete taşıyan golü gelince Mustafa Er derin bir nefes aldı.

Kalan 9 maç, Bursaspor’un kader maçları olacağı için sahada görev alan oyuncuların bu durumu çok iyi uygulaması gerekir.

Yoksa savunmada top çevirmekle galibiyetler değil, sadece pas sayısını arttırır rakibin işini kolaylaştırmış olur.

Onun için galibiyet için hatasız paslar, ani yön değiştiren ataklarla kullanılacak olan toplarla, ancak Bursaspor rakibini hataya zorlar ve bu hataları değerlendirerek gol bulmaya çalışırlar.

Yoksa yan toplar yaparak, rakip ceza alanına girildiği bir anda topu geri paslar yaparak kullanmak ve ya ceza alanı önünde şut mesafesinde iken topu kanatlara aktarmak  ancak rakiplerin işine yarar.

Bu açıklamalar ışığı altında Keçiörengücü maçı önem kazanmıştır.

 Şu anda Keçiörengücü takımı da zor durumda olduğu için maçı mutlak kazanmak isteyecektir.

 Bursaspor ise bundan sonra her maçı bir final maçı olacağını aklından çıkarmaması gerekir. Sahasında taraftarların itici gücü ile maç kazanan Bursaspor, dış sahada bu gücü arkasına alamayacağı için oyuncuların gücü kazanma arzusu ve mücadele gücü ile oynarsa ancak puan ve ya puanları kazanabilir.

 Yoksa geçmişteki oyunlarını tekrar ederse umutlarını her geçen maç için kaybedebilir.

Bizden söylemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.