Hava Durumu

BURSASPOR HANGİ DİLİ KONUŞUYOR?

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2021 15:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2021 15:57

Hayatta en önemli şey, iletişim… Kavgalar da savaşlar da hepsi ondan dolayı çıkıyor. Sadece dinlememek değil anlamamak da önemli sorunlarımızın başında geliyor.

Ve bizler aslında karşımızdaki duyduğumuzu zannedip anlamadığımız şeyleri sormayınca başka bir problemin parçasını da üretmiş oluyoruz.

Bursaspor son dönemlerin en zor zamanlarından geçiyor… Hedefler ile gerçekler arasında ciddi anlamda bir problem olduğu ortada…

İletişim eksikliği ya da bu işin öznesine oturan en önemli arguman… Çözüm ise önce bunun farkında olmaktan geçiyor… Çözüm üretebilmek için teşhis önemli…

Yeşil Beyazlıların yeni hocası Özcan Bizati de bunun üzerine yoğunlaşıyor… Timsah’ın her şeyden önce mental anlamda bir adım atması gerekiyor…

Kocaeli Rehabilitasyon Merkezi’nde yani kampta içini döktü Özcan Hoca…

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, ortak bir takım dili oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı.

Hazırlıkların iyi başladığını belirtti Bizati, “Takımdaşlık oluşuyor. Birbirlerine sarılıyorlar. Bu da takım performansına etki ediyor" diye konuştu.

Maç maç gidileceğini aktaran Özcan Bizati, “Önce Boluspor maçı ile başlayacağız. Her maç gibi onu da kazanmak isteyeceğiz. Gereklilikleri yapmamız gerekiyor. Durumumuzu bilip ona göre hareket etmemiz gerekiyor. Çok eksilerimiz var. Öne çıkmak, gol atmak istiyoruz ama topu kaptırınca geri dönemeyen bir takımımız var. Bütün, kompakt oynamaya çalışan bir takım olma yolunda ilerliyoruz” dedi.

Kampın moral açısından iyi olduğunu vurgulayan Özcan Bizati, “Espri anlamında tavla, okey oynayacaklarını söyledim. Artık futbolcularımız birbirine sarılmaya başladı. Birliktelik oturmaya başladı. Başarı da yavaş yavaş gelecektir. Farklı oynamak istiyorum ama elimizdeki oyuncu yapısına göre oynamak zorundayız. Farklı formatlar deneylemiyorum. 3’lü formatı ben de oynamak istiyorum. Ama eksiklerimiz var. İki İsmail de çalışmalara başlıyor. 6-7 sakatımız var” dedi.

Haydi Timsah şimdi gerçekten takım olma ve aynı dili konuşma zamanı…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.