Hava Durumu

BURSASPOR İÇİN EN KRİTİK MAÇ

Yazının Giriş Tarihi: 07.01.2022 16:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 16:37

İkinci yarıya Adanaspor maçı ile merhaba diyecek olan Bursaspor ,çalışmalarını aralıksız sürdürürken Tamer Tuna tarafından ortaya çıkan eksiklikler umarız giderilmiştir.

Geçtiğimiz maçlar hepsi birer ders niteliğinde olan maçlardı.

Yapılan hatalar, eksikler, mücadele gücünün noksanlığı, pas trafiğindeki aksamalar ve ceza alanında ki kontrolsüz oyunlar Bursasporun gol yemesine neden olmuştur.

Dileriz ikinci dönemde bu tür hatalar gündeme gelmez ve yapılacak nokta transferler sonrası takımın genel durumunda bir gelişme sağlanır.

Yoksa bu haliyle maç kazanması ve ortaya çıkacak hataları hiçbir güç ortadan kaldıramaz.

Yeterki o güven ortamı sağlansın, yeterki takım ruhu aşılansın ve mücadele gücü üst seviyelere çıkarılsın.

Burada  önemli olan takımın, takım olma ruhunun kaybedilmiş olması en önemli eksiklik olarak görebiliyoruz. Bu eksiklik umarız mutlaka giderilmiş ve birliktelik sağlanmıştır.

Diğer yandan altyapıdan gelen oyuncular ile tecrübeli oyuncuların bencil hareketleri  ve kötü vuruşları  Bursasporu bu noktalara getirmiştir.

Her şeye rağmen bu olumsuzluklara bir tarafa atmak ve bu ligte bizde varız diyen bir takımın bu gün Adanaspor karşısında vereceği mücadele çok önemlidir.

Öncelikle savunma güvenliğini kontrol altına almış, hızlı çıkışlarla gol arayan bir Bursaspor için son vuruşları dikkatli olursa, maçtan 3 puanla dönen taraf Bursaspor olacaktır.

Yok; geçmişte olduğu gibi lay lay lom oyunla maçın kazanılamacağını artık herkesin bilmesi gerekir. İkinci dönem maçları artık hepsi finalmaçı nitaliğinde olacaktır.

Onun için Bursaspor açısından mutlaka 3 puanla kapatılması gereken maç olduğu unutulmamalıdır.

Alınacak kötü bir sonuç Bursasporu daha da zora sokacaktır.Bunun çok iyi bilinmesi gerekir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.